Main Media
Liukuovi Steady 411 Slide (NCS-S-2005-Y60R)

Liukuovet – seinän päällä tai seinän sisään liukuva ovi säästää tilaa

Design Fiksu Valoisuus

Liukuovi on suosittu sisäoviratkaisu, joka jakaa tilan kahdeksi ja vapauttaa sen halutessasi taas yhdeksi. Saranoituun sisäoveen verrattuna liukuovet säästävät lattiapinta-alaa – ja tahtoessasi myös seinäpintaa – joten ne sopivat erinomaisesti pienemmänkin asunnon välioviksi. Liukuovilevymme sopivat lisäksi sisustuksellisesti täydellisesti yhteen kodin saranoitujen ovien kanssa.

Liukuovi Unique 501-massiivikehysovi (valkoinen, Design-kisko)
 

LIUKUOVI YHDISTÄÄ JA JAKAA TILOJA

Liukuovi on näppärä monitoimisten tilojen oviratkaisu - sen voi pitää tilantunnun luomiseksi auki lattianeliöitä hukkaamatta, mutta sillä voi helposti myös erottaa tilan omaksi huoneeksi. Esimerkiksi työhuoneena palveleva tila voi toimia tarvittaessa myös vierashuoneena, joka erotetaan tarvittaessa muusta tilasta liukuovella.

Liukuovi on suosittu ovivalinta myös ahtaissa tiloissa ja pienissä asunnoissa, joissa saranoidun oven aukaiseminen olisi hankalaa; esimerkiksi vaatehuone voidaan liittää liukuovella osaksi makuuhuonetta. Liukuovia saa myös lasitettuina: 1-lasinen Unique 504 liukuovi ja 3-lasinen Unique 507 liukuovi.

Viimeistele liukuovi mieluisilla vedin- ja tarvikevalinnoilla. Vetimen väri voi olla black, bronze, gold, silver tai stainless.

Liukuovi Steady 411-lujalaakaovi (valkoinen, Modern-kisko)
 
Liukuovi Unique 501M 411-massiivikehysovi (valkoinen NCS S 0502-Y)
 

Liukuovi seinän päälle - helppo asentaa myös remonttikohteisiin 

Kotiin saadaan väliseiniä kaatamatta helposti lisää tilantuntua, kun saranoidut väliovet vaihdetaan seinän päällä liukuviin liukuoviin. Pinta-asennettavaa liukuovea varten seinään kiinnitetään liukukisko ja lattiaan ohjuri, joten ovi on erittäin helppo jälkiasentaa myös remonttikohteisiin. Kun perusovien aukeamisen vaatimasta tilasta ei tarvitse huolehtia, huonekalutkin löytävät paikkansa helpommin.

Liukuovi Steady 411-lujalaakaovi (valkoinen,2100-kisko)
 

LIUKUOVI SEINÄN SISÄÄN - TILAA SÄÄSTÄVIN OVIRATKAISU

Jos kotisi on vielä suunnitteluvaiheessa, kannattaa sinun ehdottomasti toteuttaa liukuovesi seinän sisään liukuvana versiona. Toki oviratkaisun voi toteuttaa myös remonttikohteeseen. Runkoelementtiä on saatavissa kahdessa eri koossa: 96 mm ja 121 mm seinävahvuudelle. Avattu liukuovi liukuu runkoelementtiin seinän sisään, jolloin niin lattia- kuin seinäpinta-ala vapautuu muulle sisustukselle.

Seinän sisään liukuvan oven saa nyt myös lukittavana, joten sen voi valita myös vaikka makuuhuoneen tai wc:n oveksi. 

Seinän sisään liukuvan oven saa nyt myös pariovena. Pariliukuovi koostuu kahdesta liukuovilevystä, kahdesta liukuovirungosta ja runkojen liitoskappaleesta.

Liukuovi Steady 411-lujalaakaovi (tammiviilu)
 

LASILIUKUOVI SOPII MYÖS KOSTEAAN TILAAN

Seinän päällä liukuva lasiliukuovi kruunaa kylpyhuoneen. Kylpyhuone toimii usein kodinhoitohuoneen jatkeena, ja tila voidaan jakaa kahdeksi kylpyhuoneolosuhteisiin täydellisesti sopivalla lasiliukuovella. Silkkipainettu, läpikuultava ja valoa läpäisevä lasiliukuovi on moderni ja edistyksellinen ovivalinta myös kodin muissa tiloissa.

Lasiliukuovi Matta Slide (satiinilasi)