Main Media
Saunanovi Serenity Himmeli

Kuvioidut saunanovet

Design Valoisuus

Sauna edustaa suomalaisia perinteitä, rauhallisuutta ja läheistä luontosuhdetta. Saunanovi on portti seesteisyyteen, jossa kiireet ja huolet unohtuvat. Saunanovi kruunaa löylyhuoneen tunnelman. Laadukkailla ratkaisuilla saunan sisustuksesta muodostuu harmoninen kokonaisuus, jota voi elävöittää tunnelmallisella valaistuksella.

Swedoor-saunanovi-Serenity-Linja-kylpyhuone-w800
Saunanovi Serenity Linja
 

LUO TUNNELMAA SAUNANOVEN KUVIOILLA

Kuvioiduilla saunanovilla voit viimeistellä kotikylpyläsi tai ovi voi määrätä koko tilan tunnelman. Jos saunaan kaivataan ylellisyyttä, on paras vastaus OrnamentW-, SquareW- tai Himmeli-saunanovi herkkine kuvioineen.

Swedoor-saunanovi-Serenity-OrnamentW-musta-pystyvedin-w800
Saunanovi Serenity OrnamentW (musta)
 

Voimakkaiden graafisten kuvioiden ystävät löytävät suosikkinsa Oksa- tai Linja-saunanovesta, jossa on musta kuvio kirkkaalla lasilla. Myös Vertico-, Pisara- ja Kesäyö-saunanovien geometriset kuviot antavat tilalle ryhtiä.

Swedoor-saunanovi-Serenity-Kesayo-kylpyhuone-w800
Saunanovi Serenity Kesäyö
 

VALITSE SAUNANOVEN PUUMATERIAALI

Kaikkiin saunanoviimme voi valita mieleisensä karmin ja vetimen puumateriaalin. Vaihtoehtoja on neljä: puuvalmis leppä, puuvalmis mänty, mustaksi sävytetty oksaton mänty tai lämpökäsitelty haapa.

Swedoor-saunanovi-Serenity-Square-kylpyhuone-w800
Saunanovi Serenity Square
 

VIIMEISTELE SAUNANOVI PYSTY- TAI VAAKAVETIMELLÄ

Saunanovissa on vakiona pyöreä puuvedin. Pyöreä vedin toistaa kauniisti muun muassa OrnamentW-oven pyöreitä muotoja. Jos kuitenkin haluat korostaa aistikkaasti vaikkapa Vertico-, SquareW- tai Oksa-oven vertikaalisia kuviointeja, valitse näyttävä, oven korkuinen pystyvedin. Oven levyinen vaakavedin taas ylistää esimerkiksi Pisara-oven horisontaalisia muotoja.

Swedoor-saunanovi-Serenity-Oksa-musta-pystyvedin-kylpyhuone-w800
Saunanovi Serenity Oksa (musta)
 

LASINEN SAUNANOVI ON KESTÄVÄ JA TURVALLINEN

Luonnollista pehmeyttä huokuva puu ja tyylikästä kovuutta edustava lasi takaavat saunan miellyttävyyden. Materiaalit on myös helppo puhdistaa. Saunan sisustusmateriaalina puu ja lasi ovatkin ainoat oikeat valinnat.

Lasiovi kestää erinomaisesti kylpyhuoneolosuhteita. Ovet valmistetaan laadukkaasta karkaistusta turvalasista, mikä takaa hyvän karkaisulujuuden ja kuvioiden pysyvyyden. 8 mm paksu karkaistu lasiovi on turvallinen ja pitkäikäinen sisustuselementti, joka tekee saunasta tilavan ja tyylikkään.

Swedoor-saunanovi-Serenity-Pisara-kylpyhuone-w800
Saunanovi Serenity Pisara
 

YHTENÄINEN OVISISUSTUS SAUNAAN JA KYLPYHUONEESEEN

Kotikylpylän sisustuksen viimeistelee yhtenevät ovivalinnat. Siksi Spa-lasiovivalikoimassa on aina pari kuvioidulle saunanovelle.

  • Valitse siis Oksa-saunanoven pariksi Oksa+, Verticolle vierelleen Vertico+ ja niin edelleen.
  • Kuvioimaton ja täysin läpinäkymätön vaihtoehto on valkoinen Lumi+. Silkkipainetut Bath-lasiovet ovat myös yksivärisiä.
  • Jos pesuhuone kaipaa samanlaista väliovea kuin kodin muissa huoneissa on, valitse oveksi roiskevedenkestävä sisäovi.
Swedoor-saunanovi-Serenity-Vertico-pystyvedin-kylpyhuone-w800
Saunanovi Serenity Vertico