Main Media
Saunanovi Serenity Pisara

Kuvioidut saunanovet

Design Valoisuus

Sauna edustaa suomalaisia perinteitä, rauhallisuutta ja läheistä luontosuhdetta. Saunanovi on portti seesteisyyteen, jossa kiireet ja huolet unohtuvat. Saunanovi kruunaa löylyhuoneen tunnelman. Laadukkailla ratkaisuilla saunan sisustuksesta muodostuu harmoninen kokonaisuus, jota voi elävöittää tunnelmallisella valaistuksella.

LUO TUNNELMAA SAUNANOVEN KUVIOILLA

Kuvioiduilla saunanovilla voit viimeistellä kotikylpyläsi tai ovi voi määrätä koko tilan tunnelman. Vertico- ja Pisara-saunanovien voimakkaan geometriset kuviot antavat tilalle ryhtiä.

Saunanovi Serenity Pisara
 

VALITSE SAUNANOVEN PUUMATERIAALI

Kaikkiin saunanoviimme voi valita mieleisensä karmin ja vetimen puumateriaalin. Vaihtoehtoja on neljä: puuvalmis leppä, puuvalmis mänty, mustaksi sävytetty oksaton mänty tai lämpökäsitelty haapa.

VIIMEISTELE SAUNANOVI PYSTY- TAI VAAKAVETIMELLÄ

Saunanovissa on vakiona siro pyöreä puuvedin. Jos haluat kuitenkin korostaa näyttävästi oven vertikaalista linjaa, valitse oven korkuinen pystyvedin. Oven levyinen vaakavedin taas ylistää esimerkiksi Pisara-oven horisontaalisia muotoja.

Saunanovi Serenity Vertico
 

LASINEN SAUNANOVI ON KESTÄVÄ JA TURVALLINEN

Luonnollista pehmeyttä huokuva puu ja tyylikästä kovuutta edustava lasi takaavat saunan miellyttävyyden. Materiaalit on myös helppo puhdistaa. Saunan sisustusmateriaalina puu ja lasi ovatkin ainoat oikeat valinnat.

Lasiovi kestää erinomaisesti kylpyhuoneolosuhteita. Ovet valmistetaan laadukkaasta karkaistusta turvalasista, mikä takaa hyvän karkaisulujuuden ja kuvioiden pysyvyyden. 8 mm paksu karkaistu lasiovi on turvallinen ja pitkäikäinen sisustuselementti, joka tekee saunasta tilavan ja tyylikkään.

Saunanovi Serenity Pisara
 

YHTENÄINEN OVISISUSTUS SAUNAAN JA KYLPYHUONEESEEN

Kotikylpylän sisustuksen viimeistelee yhtenevät ovivalinnat. Siksi Spa-lasiovivalikoimassa on aina pari kuvioidulle saunanovelle.

  • Valitse siis Vertico-saunanoven rinnalle Vertico+ ja Pisaran pariksi.
  • Kuvioimaton ja täysin läpinäkymätön vaihtoehto on valkoinen Lumi+. Silkkipainetut Bath-lasiovet ovat myös yksivärisiä.
  • Jos pesuhuone kaipaa samanlaista väliovea kuin kodin muissa huoneissa on, valitse oveksi roiskevedenkestävä sisäovi.
Saunanovi Serenity Vertico