Main Media
Sisäovi Unique Spa 500 (vakiovalkoinen NCS-S-0502-Y)

Lasitetut sisäovet – anna valon kulkea ja huoneen hengittää

Design Valoisuus

Lasitettu sisäovi on kaunis ja käytännöllinen. Lasi tuo sisustukseen arvokkaan tunnelman. Oven koristeellinen ristikko tuo eleganssia kun taas ristikoton ja lasilistaton ovi tyylikkään minimalistisen ilmeen. Lasitetun oven käytännöllisyys perustuu yksinkertaisesti siihen, että lasi sallii suoran - tai hahmomaisen - näköyhteyden toiseen huoneeseen. Luonnollisesti lasi päästää myös valon virtaamaan tilasta toiseen.

VALITSE SISÄOVEN LASI NELJÄSTÄ VAIHTOEHDOSTA

Lasi on sisustusmateriaalina tyylikäs ja elegantti. Kylmän lasin yhdistäminen lämpimään puuhun saa aikaan jännittävän kontrastin. Sisäovien lasivaihtoehtoja on neljä. Oven kirkas lasi on kuin ikkuna huoneiden välissä. Sisäovissa on pääsääntöisesti vakiona kirkas lasi. Satiinilasi luo utuista, rauhoittavaa tunnelmaa. Kuviolasit taas luovat ovelle aivan uuden persoonallisuuden. Kuviolasit MasterCarre ja Chinchilla on valittavissa vain Craft-, Unique-, Stable- ja Steady-oviin.

Kirkas lasi

Satiinilasi

MasterCarre-kuviolasi

Chinchilla-kuviolasi

OPAALILASITETUT SPA-OVET SOVELTUVAT MYÖS KYLPYHUONEESEEN

Jos kotiin halutaan yhtenäinen ovisisustus kylpyhuoneenovea myöden, kannattaa ovimalliksi valita Unique Spa 500 tai Craft Spa 100. Spa-malliston lasitetuissa sisäovissa lasi on läpinäkymätöntä opaalilasia, joka takaa kylpytilan yksityisyyden. Vakiona lasi on sävyltään satiini. Opaalilasin satiinilasin sävy ei taita vihertävään, mikä on useille sisustajille tärkeä yksityiskohta. Unique-malliin voi valita myös valkoisen opaalilasin. 

Lasitettu kylpyhuoneenovi tuo tilaan valoa ja tilantuntua. Spa-ovet ovat roiskevedenkestäviä, joten suihkun ja oven välillä tulee olla vähintään 1,5 metriä välimatkaa. Jos välimatka on lyhyempi, valitse lasiovi, joka kestää erinomaisesti kosteiden tilojen olosuhteita.

Sisäovi Unique 507 ja Unique 505 massiivikehysovi 
 

LASITETTU OVI TUO HUONEESEEN VALOA JA NÄKÖYHTEYDEN

Lasitettu ovi tuo lisää valoa asuinympäristöön uhraamatta huoneessa vallitsevaa omaa rauhaa. Satiinilasi ja kuviolasit päästävät valon kulkemaan, muttei anna kuitenkaan katseen kulkea aivan vapaasti - lasin läpi näkyy hahmot. Satiinilasi on saatavissa kaikkiin lasitettuihin sisäoviin ja kuviolasit tiettyihin mallistoihin.

Toiset tilat vaativat hyvää näköyhteyttä ja maksimaalisen määrän valoa. Siksi esimerkiksi eteistiloissa käytetäänkin usein kirkaslasista ovea. Kaikki lasitetut sisäovet saa kirkkaalla lasilla.

Pariovi Craft 105 massiivipeiliovi (valkoinen)
 

SISÄOVEN LASI LISÄÄ TILANTUNTUA

Koti voi tuntua pieniin asuintiloihin erotellulta tilalta, joka on jaettu lohkoihin ovilla. Umpiovien vaihtaminen lasitettuihin oviin muuttaa kodin ilmettä dramaattisesti. Lasitetut ovet tekevät pienestäkin tilasta avaramman ja raikkaamman oloisen.

Mietipä vaikka käytävää, josta johtaa ovia useisiin huoneisiin. Umpinaiset ovet voivat tuntua tunkkaisilta ja odottavat avaajansa. Kuvittele nyt umpiovien tilalle ovet, joissa on ison puupeilin tilalla iso lasi. Raikasta, eikö totta? Kun käytävän ilme yhdistetään lasitetuilla ovilla yhtenäiseksi, alkaa tila taas hengittää ja tila tuntuu suuremmalta.

SIsäovi Unique Spa 500 (valkoinen NCS-S-0502-Y)
 

LASITETUT SISÄOVET OVAT TURVALLISIA

Voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä; yksi olennaisimmista lasin hyödyistä on sen läpinäkyvyys. Lasitetut ovet voivat tehdä esimerkiksi keittiöstä ja lastenhuoneesta turvallisemman, kun voit seurata, mitä toisessa huoneessa tapahtuu. Myös ahtaissa tiloissa oven kirkas lasi voi olla läpinäkyvyytensä vuoksi turvallisin vaihtoehto. 

Lasi on kestävä ja turvallinen materiaali. Jo rakennusmääräykset sanelevat, että jos lasipinta ulottuu 700 mm lähemmäksi lattiaa, on ovessa käytettävä turvalasia. Ovemme täyttävät ja ylittävät määräyksen - kaikissa lasitetuissa sisäovissamme on 4 mm paksu karkaistu turvalasi.

Pariovi Stable 410 (valkoinen)