Main Media
Lujalaakaovi Steady-411 (musta)

Sileät ovet – valtavasti väri- ja viiluvaihtoehtoja

Design

Sileä laakaovi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kotisi kaunistamiseen. Vaikka valkoinen on helppo, elegantti ja neutraali valinta, oven ei todellakaan tarvitse aina olla valkea. Lujalaakaovia ja massiivilaakaovia saat missä tahansa sävyssä, joten niillä on kyky täydentää kodin tyyli täydelliseksi. Ja koska laakaovia saa myös viilutettuna, on kotiin mutkatonta tuoda luonnollista puunhehkua.

LAAKAOVI ON SUORALINJAINEN SUOSIKKI

Sileät ovet eli laakaovet ovat olleet horjumaton ovisuosikki jo vuosikymmeniä, mikä on tietysti suoraviivaisen muotoilun ja monipuolisten pintavaihtoehtojen ansiota. Konstailematon design sopii erinomaisesti niin moderniin kerrostaloasuntoon kuin kotoiseen kesämökkiin; pinta ratkaisee ovesta huokuvan tunnelman.

Massiivilaakaovi Stable 401 (valkoinen)
 

MASSIIVILAAKAOVI, LUJALAAKAOVI VAI KEVYTLAAKAOVI?

Steady-lujalaakaovet ja Stable-massiivilaakaovet kuuluvat korkealaatuiseen ADVANCE-valikoimaan. Lujalaakaovi on suosittu uutuus, jonka reunat on puu/puukuitua, sisus kennolevy ja pinta 6 mm MDF. Ovi on pintalevynsä ansiosta jämäkkä ja kestävä. Hinnaltaan se on huokeampi kuin Stable-ovi ja sen hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Stable-ovien runko on lastulevyä, reunat massiivipuuta ja pinta sileä HDF-levy. ADVANCE-valikoiman ovia saa useilla eri pintavaihtoehdoilla ja Steady-ovea umpimallina myös erikoismitoissa.

Easy-kevytlaakaovet kuuluvat clever-valikoimaan. Easyn reunat on puuta/lastulevyä, sisus kennorakenteinen, pinta sileä tai uritettu HDF-levy. Kevytlaakaovea saa vain valkoisena (ja umpimallia pystytammiviilulla).

VALITSE HALUAMASI PINTA ADVANCE-VALIKOIMAN LAAKAOVIIN

Sileän oven pinta voidaan muokata monenmoiseen tyyliin sopivaksi. Yksinkertaisimmillaan ovi on neutraali valkoinen, mutta se voidaan maalata millä tahansa värillä. Kuka voisikaan väittää, ettei pirteä pinkki, pehmeä pähkinäviilu, tyylikäs musta tai intohimoinen punainen ovi olisi tilan katseenvangitsija. Jos punainen kausi sitten loppuukin, on ovityyliä helppo vaihtaa - ruuveja vain löysätään, nostetaan ovilevy saranoiltaan ja ripustetaan toinen tilalle!

Lujalaakaovia ja massiivilaakaovia saa perusväreissä valkoinen, musta, harmaa ja helmenharmaa. Voit myös valita haluamasi NCS-värin. Valittavissasi on myös koivuviilu, pähkinänsävyinen viilu, tammensävyinen viilu ja mustaksi sävytetty viilu. Viilu voi olla pystyyn tai vaakaan asennettu.

Lujalaakaovi Steady 411 (harmaa)
 

YHDISTELE UMPIOVIA JA LASITETTUJA MALLEJA

Laakaovimallistossa on sekä umpinaisia että lasitettuja malleja. Mielenkiintoisen ovisisustukseen saat, kun yhdistelet sisustukseen eri ovimalleja. Makuuhuoneisiin voi valita umpiovet ja muihin tiloihin lasitetut ovet.

Massiivilaakaovi Stable 401 (keltainen)
 

SULAUTA OVET YMPÄRISTÖÖN

Sileät oviratkaisut voivat olla täydellinen tapa sulauttaa ovet ympäröivän huoneen väreihin, ja antaa näin huoneen muille sisustuselementeille ja arkkitehtuurille päärooli. Kun oviin käytetään samaa sävyä kuin ympäröivissä seinissä, voi ovi häivyttyä hienosti taustaan ja antaa katseen pysähtyä huoneen muihin erityispiirteisiin. Joskus vähemmän on enemmän.

Lujalaakaovi Steady 411 (pähkinäviilu)
 

KATSO TUOTTEET