Main Media

SmartClose – sulje sisäovi tyylikkäästi

Fiksu

SmartClose lisää kotiin arjen luksusta. Sen ansiosta ovi sulkeutuu tyylikkäästi. SmartClosen saa lisävarusteena kaikkiin ADVANCE-sisäovisetteihin.

Upotettu suljinmekanismi sulkee oven hallitusti

SmartClose vie ovisisustamisen uudelle tyylikkäälle ja älykkäälle tasolle. SmartClose-ratkaisun suljinmekanismi on upotettu ovilevyyn ja karmiin. Oven sulkeminen on hiljaisempaa ja hallitumpaa kuin oviratkaisun, jossa ei ole SmartClose-ominaisuutta.

Swedoor-sisaovet-Unique-501-valkoinen-makuuhuoneet-w800

Tönäise ovi pehmeästi kiinni – magneettilukko sulkee oven

Ovea sulkiessa ei tarvitse painaa painiketta – oven voi pehmeästi tönäistä tai heilauttaa perässään kiinni ja magneettilukko sulkee oven automaattisesti. Suljinmekanismi aktivoituu vasta, kun ovea suljetaan, joten ovea pystyy pitämään myös halutessaan auki.

Swedoor-SmartClose-suljinmekanismi-detalji-w800

Valitse SmartClose-ominaisuus ADVANCE-valikoiman sisäovisettiin

SmartClose on saatavissa kaikkiin ADVANCE-valikoiman sisäovisetteihin. SmartClose sisältää oviratkaisuun integroidun ovensulkimen, magneettilukon ja erikoisvastaraudan.

  • Ovilevy: Soveltuu kaikkiin vakio- ja erikoismittaisiin ADVANCE-valikoiman sisäoviin, joiden leveys on 7–11M ja korkeus 18–21M. Ei sovellu luokiteltuihin oviin, parioviin eikä liukuoviin.
  • Karmi: Karmiksi soveltuu mikä tahansa karmi paitsi roiskevedenkestävä malli 607
  • Kätisyys: Oven kätisyys mainittava tilattaessa.