Main Media
Steady 411-lujalaakaovi (NCS S 9000-N musta ja NCS S 1281-Y81R punainen)

Värikkäät sisäovet - yllätä oranssilla tai valitse ikityylikäs musta

Design

Sisäoviesi värivalintaa rajoittaa ainoastaan mielikuvituksesi; valitse vakioväreistä tai mikä tahansa NCS S -väri. Ota käteen ääretön väripaletti ja luovuus - ja oviesi mahdollisuudet ovat rajattomat. Väri on henkilökohtainen kokemus. Anna siis tunteen viedä. Lopputuloksena saat itsesi näköisen ovisisustuksen.

Craft 101-massiivipeiliovi (NCS S 3949-Y62R terracotta)
 

VALITSE OVEN VÄRI TILAN JA TUNNELMAN MUKAAN

Väreillä on valtava vaikutus. Värit voivat rauhoittaa, hidastaa ja selkeyttää. Tai piristää, rohkaista ja innostaa. Saman kodin sisällä voi olla monta eri tunnelmaa. Hienostunut helmenharmaa ovi on omiaan elegantissa ruokasalissa, sininen ovi voi tuudittaa levollisiin uniin, oranssi ovi innostaa pelihuoneessa ja elegantit mustat ovet sopivat mihin tahansa moderniin sisustukseen. Tokihan voit myös vaihtaa jouluksi keskeiseen huoneeseen punaisen oven ja pääsiäisenä keltaisen. Ovilevy on nopeampi vaihtaa toisen säyviseen kuin vaikkapa maalata seinä.

Steady 411-lujalaakaovi (NCS S 2230-B70G turkoosi)
 
Steady 411-lujalaakaovi (NCS S 5500-N harmaa)
 

ILMAISE ITSEÄSI OVIESI VÄRIVALINNOILLA

Värit kertovat paljon valitsijastaan. Näet heti sielusi silmin, minkälainen ihminen viihtyy hilpeän keltaisessa, hohtavan valkoisessa, syvän mustassa tai raikkaan turkoosissa kodissa. Toisille värien harmonia merkitsee maltillista murrettujen maanläheisten värien käyttöä; toisille taas näyttävää musta-oranssia tai valko-punaista sisustusta. Ovivalintoja tehdessä voit helposti suunnitella oman värikokonaisuuden eri huoneille tai yhtenäisen linjan koko kotiin. 

Unique 501M-massiivikehysovi (NCS S 6716-B90G tummanvihreä)
 
Steady 411-lujalaakaovi (NCS S 0677-Y03R keltainen)
 

VALITSE PERUSVÄRI TAI ERIKOISVÄRI - TARKISTA SÄVY NCS S -VÄRIKARTASTA

Maalattujen ADVANCE-valikoiman ovien (mallistot Craft, Steady, Stable, Unique, Fire ja Sound) väri on valittavissa vakio- ja perusväreistä: vakiovalkoinen, puhtaanvalkoinen, valkoinen, musta, harmaa, tummanharmaa tai helmenharmaa. Voit myös määritellä väriksi minkä tahansa NCS S -sävyn. NCS S -värijärjestelmä mahdollistaa ovien sävyttämisen tuhansiin eri väreihin. NCS S -värikarttoja saa rautakaupoista. Värisävyt voivat näyttää erilaisilta näytöltä tai painetuista esitteistä katsottaessa. Valitse aina lopullinen väri NCS S -värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.

Puhtaanvalkoinen NCS S 0500-N, vakiovalkoinen NCS S 0502-Y, vaaleanharmaa NCS S 3005-R80B, harmaa NCS S 7000-N, tummanharmaa NCS S 7502-B, tummanruskea NCS S 8005-Y20R.
Sininen NCS S 5020-R90B, tiilenpunainen NCS S 5040-Y60R, musta NCS S 9000-N, 2-värinen, erikoisväri tai mikä tahansa NCS S tai RAL-kartan sävy
 
Craft 105-massiivipeiliovi (NCS S 9000-N musta)
 

KATSO VIDEO - VÄLIOVEN VÄRILLÄ ON VÄLIÄ