Main Media
Balcony ECO-ulko-ovi Brahms (harmaa NCS S 7502-B)

Terassi- ja parvekeovet – päästä valo ja luonto kotiin

Design Turvallisuus Valoisuus

Parvekkeelle ja terassille sopii mainiosti ovi, jossa on suuri lasitus, joka päästää luonnon ja valon esteettä sisään. Terassi- ja parvekeovimalleista voit valita kotiisi parhaiten sopivian lasikoon ja designin.

Balcony ECO-ulko-ovi PO1894 W18 pariovi (valkoinen NCS S 0502-Y) 
 

PARVEKEOVEN LASI: VALITSE 5 LASIKORKEUDESTA JA 3 LASITYYPISTÄ

Parveke- ja terassiovissa on suuri lasitus, joka päästää valon ja luonnon kotiisi. Parvekeovimalleissa on valittavissa viisi erikorkuista oven lasitusta.

Oven lasiksi voit valita kirkkaan lasin, utuisen satiinilasin tai röpelöisen kuviolasin; mikä läpinäkyvyys ja design sitten parhaiten makuusi, sisustukseen ja julkisivuun sopii.

Parvekeoven lasi on argonkaasutäytteinen 3-kerroksinen selektiivieristyslasi. Lasien selektiivipinnoite vähentää lasien välistä lämpösäteilyä ja parantaa lämmöneristävyyttä. Jalokaasu tuo lisäeristävyyttä.

Balcony ECO-ulko-ovi Caspian (valkoinen NCS S 0502-Y) 
 

TERASSIOVEN MONIPUOLISET DESIGN- JA VÄRIVAIHTOEHDOT

Parvekeovet ovat sisäpuolelta sileitä. Ulkopuolelle voi valita sileän pinnan, vaakaurituksen tai pystyurituksen.

Kaikkia Balcony-terassi/parvekeovimalleja saa missä tahansa NCS S - tai RAL-värissä. Oven voi tilata myös 2-värisenä, jolloin ovi sopii sekä sisustukseen että julkisivuun. 

Balcony ECO-ulko-ovi PO1894 W20 (tummanharmaa NCS S 7502-B) 
 

Parvekeoven ilmettä voi muuttaa myös lisävarusteena tilattavalla ristikolla. Ovimalleissa W12- ja W14-lasikorkeuksissa ristikko on 6-ruutuinen, W16:ssa ja W18:ssa 8-ruutuinen ja PO1894 W20 ovimallissa ristikko on 10-ruutuinen. Lisävarusteena on tilattavissa myös sälekaihdin.

EPS-rakenteisia Balcony-ovia saa myös pariovena.

Balcony ECO-ulko-ovi Caspian (valkoinen NCS S 0502-Y)
 

LISÄTARVIKKEET EDISTÄVÄT TERASSI- JA PARVEKEOVIEN KÄYTETTÄVYYTTÄ JA TURVALLISUUTTA

Terassi- ja parvekeovien lisätarvikkeilla voi helposti lisätä ovien turvallisuutta ja käytettävyyttä. Parvekeoveen voi esimerkiksi tilata valmiiksi asennettuna setin, joka sisältää pitkäsalvan ja aukipitolaitteen sekä painikesetin, jossa lukitussalpa sisäpuolella.

Vorojen varalta kannattaa panostaa myös terassin ja parvekkeen oven asianmukaiseen varusteluun. Turvallisuutta voi lisätä turvalukkorungolla (Abloy 4181) ja murtosuojaraudalla. 

Käytettävyyttä ja kestävyyttä voi edistää myös seuraavilla lisätarvikkeilla: Yale Doorman -älylukko, turvalukkorunko, painike, potkulevy, murtosuojarauta sekä lukittava pitkäsalpa, painike, vääntönuppi, sokeakilpi ja aukipitolaite (Abloy FIX 891F + FIX 150).

Balcony ECO-ulko-ovi Brahms (valkoinen NCS S 0502-Y)