Main Media
Character ECO Pulse (punainen, yläikkuna ja sivuikkuna)

Turvalliset ulko-ovet – pidä ryövärit ja roihut ulkona

Turvallisuus

Koska rakkaidesi suojeleminen on sinulle varmasti tärkeintä, kannattaa pohtia, kuinka turvallisia ulko-ovesi ovat. Turvallisuus ja mielenrauha tekevät talosta kodin, joten valitse kotiisi turvalliset ulko-ovet, jotka toivottavat kutsutut vieraat tervetulleiksi - ja pitävät kutsumattomat ulkona.

SUOJELE PERHETTÄ JA OMAISUUTTA ULKO-OVILLA

Ei väliä, kuinka erilainen maku meillä on sisustusasioiden suhteen, yhdessä asiassa olemme kaikki samaa mieltä - turvallisuus on etusijalla, kun puhutaan perheestämme. Yksi tapa huolehtia perheenjäsenistään ja omaisuudestaan on asentaa kotiin turvalliset ulko-ovet.

Voit valita ulko-ovesi kymmenistä silmää hivelevistä malleista, ja samalla rentoutua tietäen, että ulko-oviimme on käytetty laadukkaita materiaaleja; ulko-ovissamme on muun muassa luotettava Abloy LC102 lukkorunko ja murtosuojasaranat tai piilosaranat. Suosittelemme valitsemaan ulko-ovesi korkealaatuisesta ADVANCE-valikoimastamme (mallistot Eco-rakenteiset ulko-ovet, Character, Function, Classic ja Balcony). Lue mallistojen eroja ulko-ovien teknisistä tiedoista.

Function ECO Amazon (musta NCS S 9000-N)
 

OIKEAT ULKO-OVIVALINNAT VAIKEUTTAVAT VORON TYÖTÄ

Murtovarkaudet ovat elämän ikäviä tosiasioita, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi tehdä varkaan työstä helppoa. Hanki siksi korkealaatuiset ulko-ovet ja turvallisuutta lisäävät varusteet koko kotiin. Pelkästään etuoveen panostaminen ei riitä. Usein talon sivuovi tai takaovi on pääsisäänkäyntiä paremmin katseilta suojattu ja valitettavasti usein myös laadullisesti heikompi. Tämän myös murtovaras tietää ja käyttää tietoa häikäilemättä hyväkseen. Muista siksi panostaa ulko-oven laatuun myös takaovea, sivuovea, terassinovea ja parvekkeenovea ostaessasi.

Function ECO Amazon (musta NCS S 9000-N)
 

VALITSE ULKO-OVIISI TURVALLISUUTTA LISÄÄVIÄ LISÄVARUSTEITA

ADVANCE-valikoiman ulko-oviin sekä parvekeoviin voit valita erilaisia turvallisuutta lisääviä lisätarvikkeita kuten Yale Doorman -älylukon, Abloy Sento -avainpesä-vääntönupin, turvalukkorungon ja murtosuojaraudan. Lue lisää Yale Doormanista yale.fissä.

Abloy Sento avainpesän pintakäsittely on kromattu (CR) tai satiinikromattu (HCR). Hintaan sisältyy 3 avainta. Saman sarjoituksen voi tilata maksimissaan 6 ulko-oveen, jolloin toimitus sisältää 6 avainta. Lisäavaimia voi tilata Abloy-valtuutetulta lukkoliikkeeltä avainkortilla.

Function ECO Sulu (musta NCS S 9000-N, sivuikkuna)
 

PALOULKO-OVI PITÄÄ TULEN TURVALLISESTI ULKONA

Kodin turvallisuuteen ja tunnelmaan voi vaikuttaa myös paloulko-ovilla. Paloulko-ovien paloluokitus on EI130.

EI130 paloluokituksessa E tarkoittaa tiiveyttä eli liekit eivät läpäise ovea 30 minuutin aikana. I tarkoittaa eristävyyttä eli oven lämpötila ei nouse sallittua korkeammaksi samaisen 30 minuutin aikana. On selvää, että tulipalotilanteessa paloulko-ovi antaa hengenarvoisia pelastautumisminuutteja. Mieti siis ulko-ovea valitessasi, minkälaisen ulko-oven kotisi, omaisuutesi - ja ennen kaikkea perheesi - ansaitsee. Katso tästä.

Katso tuotteet