Main Media
Classic ECO-ulko-ovi Bach (tummanharmaa NCS S 7502-B)

Tyylikkäät ulko-ovet – esteettinen ja edustava ulkona ja sisällä

Design Valoisuus

Ulko-ovi on näkyvä osa kodin julkisivua, ja sillä on suuri vaikutus talon kokonaisilmeeseen. Ulko-oven yhteensopivuus arkkitehtuuriin ja ympäristöön kertovat tyylitajustasi ja maustasi. Ulko-oven on oltava edustava molemmilta puoliltaan, sillä oven sisäpuoli on iso osa sisustusta ja eteisaulan tunnelmaa. Siksi on hyvä tietää, että ulko-ovi voi olla julkisivun puolella vaikkapa punainen ja eteisen puolella tummanharmaa.

VALITSE JULKISIVUN JA ETEISEN TYYLIIN SOPIVA ULKO-OVIMALLI

Ulko-oven tulee olla tyylikäs sisäänkäynti ulkona ja kaunis myös kodin sisällä. Korkealaatuinen ADVANCE-valikoima tarjoaa ulko-ovet sekä moderniin että klassiseen taloon.

Moderniin ja laatutietoiseen kotiin luonnollinen valinta on uudet yksilölliset Character-ulko-ovet. Character-ulko-ovet edustavat tyylikästä minimalismia ja korkealaatuista skandinaavista muotoilua. Ovissa on piilosaranat ja ovien lasiaukot ovat tyylikkäästi listattomat. Valittavanasi on 10 uniikkia katseenvangitsijaa haluamassasi värissä. 

Character ECO-ulko-ovi Drop (keltainen NCS S 0570-Y10R)
 

Geometrisen muotoilun ystävät valitsevat Function-malliston ulko-ovet. Function-ovissa on suuria, sileitä tai uritettuja, yhdenmukaisia symmetrisiä pintoja. Ovien puhtaat linjat ja kurinalainen muotokieli antavat talolle ryhtiä, luonnetta ja arvokkuutta. Ovien yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä ja laadukkaita. Function-ulko-oven avautumispuolella on kulmikas tai 2-tasoinen uritus ja oven sulkeutumispuoli on sileä.

Function ECO-ulko-ovi Amazon (harmaa NCS S 7502-B)
 

Classic-ulko-ovien ilme kunnioittaa romanttista 1800-luvun loppupuolen arkkitehtuuria. Näille oville ominaista ovat elegantit lasiristikot, omintakeiset dekor-lasitukset ja koristeellisen aistikkaat kuvioinnit. Classic-ulko-ovet sopivat täydellisesti maalaisromanttiseen idylliin. Classic-ulko-ovien eleganssi jatkuu myös kodin sisällä, sillä ovien avautumispuolen kuvio on tyylikkäästi kohokuvioitu ja kodin sisällä toistuu sama kuvio uritettuna.

Classic ECO-ulko-ovi Corelli (valkoinen NCS S 0502-Y)
 

VÄRI MÄÄRITTÄÄ ULKO-OVEN LUONTEEN

Oven luonne muuttuu sen väriä vaihdettaessa. Oven värin voi valita vaikkapa talon katon, pihalaatoituksen, terassin kaiteiden, ikkunoiden koristelistojen, kukkaistutusten tai ulkovalaisimien väriin sointuvana. Tiilenpunainen tai kirkuvan keltainen ovi voi tuoda sopivan säväyksen muutoin hillittyyn julkisivuun. Kannattaa myös hyödyntää vastavärien voimaa — punaisen talon vihreä ovi tai sinisen talon oranssi ovi on julkisivun loistava väripilkku.

Character ECO-ulko-ovi Lilly
 

ADVANCE-valikoiman ulko-ovet voi sovittaa sisustuksen mukaiseksi valitsemalla oveen 2-värimaalauksen, jolloin oven ulko- ja sisäpinta ovat eriväriset. Huomaa kuitenkin, että emme suosittele tummia värejä oven ulkopinnalle, jos aurinko paistaa esteettömästi oveen, sillä ovilevy voi vääntyä ja väri haalistua.

ADVANCE-valikoiman ulko-ovien väriksi voit valita makusi mukaan minkä tahansa NCS S -värikartan värin. NCS S -värijärjestelmä mahdollistaa ovien sävyttämisen tuhansiin eri sävyihin. NCS S -värikarttoja saa rautakaupoista. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. 

Classic ECO-ulko-ovi Debussy (vaaleanpunainen NCS S 2010-Y70R)
 

Luonnollisen ilmeen ystävät valitsevat viilutetut ulko-ovet. Viilu on valmistettu eurooppalaisesta saarnista, joka on lämpökäsitelty säänkestäväksi. Puu on luonnon materiaali, joten viilun kuviot ja värit voivat luonnollisesti vaihdella voimakkaastikin.

ULKO-OVEN LASI SÄÄTELEE VALON JA KATSEEN KULKUA

Ulko-oviemme yksityiskohdat ovat tarkkaan harkitut. Siksi lasilistatkin ovat tyylipuhtaasti naulattomat. Character-ovet ovat puolestaan huipputyylikkäästi lasilistattomat oven molemmin puolin. ADVANCE-ulko-oviin voi valita sopivasti läpinäkyvän lasituksen: kirkas lasi, satiinilasi tai kuviolasi (ei Character-oviin kuviolasia).

Kolmessa Function-ulko-ovimallissa on vakiona arvokasta ilmettä tuovat alumiininväriseksi maalatut lasilistat oven ulko- ja sisäpinnalla.

Lue lasitettujen ovien estetiikasta ja hyödyistä lisää artikkelissa ”Lasitetut ulko-ovet”.

Classic ECO-ulko-ovi Bach (harmaa-NCS S 7502-B)
 

Katso tuotteet