Main Media

Luokittelemattomat ovet

Luokittelemattomia ovia käytetään projektikohteissa kuten hotelleissa, liikerakennuksissa, toimistoissa, kouluissa ja sairaaloissa, silloin kun palo- ja/tai äänieristysluokitusta ei tarvita. Luokittelematon ovi voi olla perinteisesti saranoitu, heiluriovi, taitto-ovi tai liukuovi.

Luokittelemattomat oviratkaisut

  • Steady 40D -ovea käytetään julkisissa rakennuksissa iskuja kestävänä ovena. Oviratkaisu voi olla perinteisesti saranoitu, liukuovi, heiluriovi tai 3- tai 4-osainen taitto-ovi.
  • Easy-ovea käytetään asuinhuoneiden väliovena joko saranoituna tai liukuoviratkaisuna. Saatavana myös roiskevedenkestävänä.

Pintavaihtoehdot

40D laakaoven pinta on maalattu, viilutettu tai laminaatti. Oven pintaan voidaan tehdä urituksia ja listoituksia, erilaisia viilu- tai laminaattiyhdistelmiä, pintaa voidaan kuullottaa tai siihen voidaan vaikka printata valokuva.

Easy-laakaoven pinta on maalattu tai viilutettu.

Lasitus

Ovi voi olla umpiovi tai lasitettu ovi. Umpiovi takaa yksityisyyden, kun lasitettu ovi taas lisää valoisuutta ja tilantuntua. Lisäksi lasin läpinäkyvyys voi olla paljon liikennöidyissä tiloissa myös turvallisuustekijä, kun ovi mahdollistaa näköyhteyden toiseen tilaan.

Oven reuna

Ovien reunamuoto voi olla huullettu tai tasareunainen, ja oven reunaan on saatavilla reunanauha, massiivipuu tai muovireunalista.