Unique Spa 500 satiini

ADVANCE-valikoiman Spa-malliston sisäovi soveltuu niin kylpyhuoneeseen kuin kodin muihinkin tiloihin. Unique Spa 500 -sisäovessa on massiivikehysoville ominainen modernin suoralinjainen profiili ja jämäkkä rakenne. Tämän oven satiininsävyisestä opaalilasista kuultaa valo kauniisti tilasta toiseen, mutta siitä ei näe läpi, mikä takaa huoneen yksityisyyden. Ovi sopii täydellisesti yhteen Unique-malliston sisäovien kanssa. Sisustuksessa kannattaa kuitenkin huomioida, että satiiniopaalilasin ja tavallisen sisäoven satiinilasin sävyt eroavat hieman toisistaan. Tämä ovi soveltuu kosteaan tilaan, jos oven ja suihkun välistä etäisyyttä on yli 1,5 metriä. Jos välimatkaa on vähemmän, valitse lasiovi.

TYYLI:
Moderni
Ovityyppi:
Yksittäinen ovi
Pinta:
Maalattu
Lasi:
Läpinäkymätön satiininsävyinen opaalilasi
Sertifikaatti:
PEFC
TAKUU:
Tuotetakuu 2 vuotta

OMINAISUUDET

Ominaisuudet

Inspiraatio

Kokeile omaan kotiin parhaiten sopiva ovimalli ja väri ilmaisella Door Designer –sovelluksella tai inspiroidu blogissa ja galleriassa.

Lisävarusteet

Muista tilata tarvittaessa myös roiskevedenkestävä karmi (tuote 607), kynnys ja painike, johon voit valita avainkilven sijaan wc-vääntönupin tai peitekilven.

Spa-puuoven rakenne

Unique Spa -väliovi on jämäkkä ja korkealaatuinen massiivirakenteinen kehyspeiliovi, jonka kehys on kertopuuta ja peilit puuta/puukuitulevyä tai laminoitua 6 mm opaalilasia. Oven ja suihkun välillä tulee olla vähintään 1,5 metrin välimatka. Jos välimatkaa on vähemmän, valitse lasiovi.

Rakenne40 mm huullettu ovilevy
PintaMaalattu valkoinen| roiskevedenkestäväksi käsitelty
Lasi4 mm paksu laminoitu turvalasi
Lukko2014 lukkorunko valkoinen
Muista myösRoiskevedenkestävä karmi 607| kynnys ja painike

Kuinka pitkä toimitusaika ovilla on?

Kuluttajat sekä pienet rakennus- ja remonttiliikkeet saavat useita vakiotuotteita suoraan jälleenmyyjän varastosta.

Jos tuotetta ei ole heti saatavilla, toimitusaika on tuotteesta ja jälleenmyyjästä riippuen yleensä

  • 1 viikko tai
  • 5 viikkoa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi saadaksesi tarkan toimitusajan.

Mikä on moduulimitta?

Ovien koko ilmoitetaan moduulimittana, jossa yksi moduuli (1M) on 100 mm karmin ulkomitan mukaan.

Esimerkiksi vakiokokoiset sisäovet ovat usein 9M leveitä ja 21M korkeita eli sopivat ~ 900 x 2100 mm aukkoon. Tiettyjä sisäovia ja ulko-ovia saa myös erikoismitoissa.

Siirry tästä tarkempiin mitoitusohjeisiin:

Mitä sisäoven toimitus sisältää?

Sisäovilevyyn on asennettu lukkorunko 2014 ja saranan kiinnitysruuvit.

Muista hankkia tarvittaessa myös oven kahva eli painike, WC -vääntönuppi, karmi ja kynnys sekä kiinnitystarvikkeet, kiiloja ja peitelistat.

Karmitoimitus sisältää karmin, saranat, karmitulpat ja lukon vastaraudan.

Jos haluat vaihtaa vain saranat, muttet karmia, hanki vaihtosaranapaketti, joka sisältää symmetriset saranat, vastaraudan, vanhan saranajäljen peitelevyt ja poranterän.

Mistä ovia voi ostaa?

Swedoor-ovia myydään lähes kaikissa rauta- ja puutavarakaupoissa ympäri Suomen. Ovia löytyy nykyään myös monista verkkorautakaupoista.

Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi

Katso tästä verkkorautakaupat

Jälleenmyyjillä on ovinäyttelyssä ja varastossa vain osa tarjoamastamme ovivalikoimasta. Kysy rohkeasti muidenkin ovien hintaa. Toimitusaika meiltä kaupan varastolle on tuotteesta riippuen pääsääntöisesti 1 tai 5 viikkoa.