Main Media
Massiivipeiliovi Craft 122 (valkoinen)

Lastenhuoneenovet – Anna mielikuvituksen lentää

Äänieristys Design Fiksu

Lastenhuoneen sisustaminen voi olla haastavaa, mutta myös erityisen hauskaa. Sisustaessa tulee ottaa huomioon useita asioita turvallisuuden, viihtyvyyden ja käytännöllisyyden näkökulmasta.

Massiivipeiliovi Craft 130 ja Craft 124 (valkoinen)
 

Usein vanhemmat jättävät epähuomiossa huomioimatta ensimmäisen asian, jonka näkevät astuessaan lapsen huoneeseen: oven. Mitkä ovatkaan oven mahdollisuudet huoneen tunnelman luojana?

Liukuovi Unique 501m-massiivikehysovi (NCS-S-0502-Y)
 

VALITSE VÄRIKÄS OVI LASTENHUONEESEEN

Lapsen makuuhuone on tie uteliaisuuden ja avarakatseisuuden maailmaan, joten huoneen sisustus ja muotoilu ei tunne rajoituksia. Oli siis kyseessä taaperon tai vähän isomman lapsen huoneesta, valitse oven väri huoneen teemaan sopivaksi. ADVANCE-valikoiman maalatut sisäovet (mallistot Craft, Steady, Stable, Unique, Slide pois lukien Easy ja Style, Fire ja Sound) voit valita missä tahansa NCS S -värissä.

Lujalaakaovi Steady 411 
 

JOKAISEN LAPSEN UNELMA: LIITUTAULUOVI JA PEILILASIOVI

Houkutteleva ovi innostaa, inspiroi ja kutsuu leikkiin: peililasiovi herättää hilpeitä hihkaisuja ja liitutauluovi muuntuu pikku-Picasson käsissä mestariteokseksi. Jos lastenhuoneenovi on samalla käytävällä muiden makuuhuoneenovien kanssa, ymmärrettävästi käytävän ovisisustus halutaan pitää yhtenäisenä. Eipä hätää, sillä oven peililasi tai liitutaulu valitaan vain toiselle puolen ovea ja käytävään päin ovi näyttää aivan tavalliselta suoralinjaiselta peiliovelta.

Liitutauluovi Unique 501B-massiivikehysovi (valkoinen)
 

HELPPOHOITOINEN OVI LASTENHUONEESEEN

Lapset ovat lapsia. Kun luovuus pääsee valloilleen, on mahdotonta ennustaa mihin mielikuvitus viekään tai miltä huone näyttää leikin jälkeen. Helposti puhdistettavat pinnat auttavat sinua rentoutumaan; ilmaisevat pikkukätöset luovuuttaan sitten miten tahansa. Helpon siivousurakan kannalta yksinkertainen, suoralinjainen ovi on paras valinta lastenhuoneeseen.

Sisäovi Unique 501M-massiivikehysovi (valkoinen)
 

TURVALLISUUTTA JA HILJAISUUTTA PALO- JA ÄÄNIERISTYSOVILLA

Koko kodin yhtenäisen, ja samalla mielenrauhaa tuovan, ovisisutuksen voi luoda myös paloa ja ääntä eristävillä ovilla. Palo-ovien käyttäminen makuuhuoneissa onkin harkitsemisen arvoinen seikka. Palo-ovet kestävät suljettuna ollessaan tulta vähintään 30 minuutta. Lisäksi ovet eristävä erinomaisesti ääntä (Rw 38 dB), mikä antaa niin lapselle kuin vanhemmallekin omaa rauhaa ja jouduttaa unentuloa. Saatavana on myös pelkästään ääntä eristäviä ovia (Rw 30 dB). 

Sisäovi Craft 122-massiivipeiliovi