Main Media

Töihin JELD-WENille

Kaikki JELD-WENin Suomen ja muiden maiden avoimet työpaikat löydät urasivustoltamme osoitteesta https://jobs.jeld-wen.com/.

Työpaikat

JELD-WENin jatkuvan menestyksen salaisuus on ammattitaitoiset ihmiset. Arvokulttuurimme ohjaa, miten olemme vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa ja miten toimimme yksilöinä ja tiimeinä. Uskomme, että sitoutuneet työntekijät tukevat menestystämme. Lisäksi sitoutuneisuus auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän täyden potentiaalinsa. Arvokulttuurimme ansiosta ihmiset ovat innostuneita tekemään asiakkaidemme eteen erinomaista työtä ja yltämään jatkuvasti huipputason suorituksiin.

Keitä JELD-WEN etsii

Olemme sitoutuneet kehittämään monipuolista työpaikkaa, jossa kaikkia kohdellaan oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti ja jossa jokaisella on mahdollisuus edistää liiketoimintamme kehitystä sekä toteuttaa omaa potentiaaliaan. Tämä merkitsee jokaisen työntekijämme yksilöllisten taitojen ja kokemusten hyödyntämistä. Vaikka taustamme ovat moninaiset, kaikilla työntekijöillämme on yhteisiä arvoja, joiden päämääränä on huipputason suoritukset ja tyytyväiset asiakkaat. Siksi etsimme kaikilla liiketoiminta-alueilla tiimeihimme ihmisiä, jotka auttavat meitä rakentamaan liiketoimintaamme eettisesti ja turvallisesti, pitävät omaa ja muiden kehitystä tärkeänä, tarjoavat erinomaista asiakaspalvelua, pitävät lupauksensa ja ymmärtävät, että saatu palaute on mahdollisuus jatkuvaan parantamiseen.

Miksi valita JELD-WEN

Monipuolisen tuotevalikoimamme, asiantuntemuksemme ja teknisen osaamisemme ansiosta me täytämme ja ylitämme asiakkaidemme tarpeet ja odotukset. JELD-WENin tavoitteellinen liiketoimintakulttuuri tarjoaa työntekijöillemme suotuisan ympäristön saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteet, juhlia menestystä ja auttaa yritystä pitämään asemansa markkinajohtajana. Olemme sitoutuneet houkuttelemaan, pitämään ja kehittämään huippuosaajia kilpailukykyisten mahdollisuuksien, koulutuksen ja kehityksen sekä urakehityksen avulla.

Palkkiot ja edut

Elämä JELD-WENillä on nopeatempoista ja haastavaa. Haluamme olla työnantaja, johon ihmiset haluavat sitoutua. Lisäksi innostamme työntekijöitämme saavuttamaan tavoitteensa. Kun liityt tiimiimme, voit siis odottaa kilpailukykyistä palkitsemista. Me kannustamme sinua huipputason suorituksiin, jotka edistävät yrityksemme menestystä. Etsimme jatkuvasti huipputiimiimme ammattitaitoisia ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä. Jos haluat lisätietoja JELD-WENin tarjoamista mahdollisuuksista, tutustu nykyisiin avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työpaikka JELD-WEN Suomessa tai maailmalla?

Katso työpaikat