Main Media

BIM

Sim sala BIM! Rakennusteollisuus digitalisoituu nopeaa tahtia ja oviratkaisujen markkinajohtajana haluamme tietysti olla ensimmäisenä kehityksessä mukana. Siksi tarjoamme tuotteitamme digitaalisina BIM-objekteina, joita sekä Revit- että ArchiCAD-ohjelman käyttäjät voivat ladata maksutta omiin mallinnuksiinsa.

Mikä on BIM ja BIM-objekti?

BIM eli Building Information Modeling on yhteinen nimittäjä rakennusalan digitalisaatiossa. BIM-mallinnus tehostaa kaikkia työvaiheita – suunnittelua, rakentamista, kunnossapitoa ja viime vaiheessa myös purkua.

BIMiä hyödyntävissä rakennusprojektissa kaikki tieto kerätään niin kutsuttuun BIM-mallinnukseen. Sitä voidaan verrata digitaaliseen legorakennelmaan, joka koostuu erilaisista legopalikoista – BIM-objekteista.

BIM-objektimme

Ovimallimme on BIM-objekti, joka sisältää tietoa esimerkiksi koko-, malli- tai pintavaihtoehdoista. Lisäksi se sisältää tiedon muun muassa palo- ja ääniarvoista, asennusohjeista ja sertifikaateista sekä muista rakennuksen elinkaaren aikana tarvittavista dokumenteista.

Löydät BIM-objektimme REVIT- ja ArchiCAD-muotoisina BIMobject-sovelluksilla. Voit ladata ne tältä sivulta tai portaalista www.bimobject.com/fi.

 

PANOSTAMME DIGITALISAATIOON

Rakennusalan digitalisaatio ja sen mahdollistama tiedonsiirto tulee muuttamaan työprosesseja perusteellisesti. Siksi panostamme digitalisaatioon nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on jopa omat BIM-kehittäjät, jotka helpottavat sekä strategista yhteistyötä että asiakkaan tarpeita. BIM-objekit tulevat lisäämään tehokkuutta ja vähentämään kuormitusta, mikä vastaa myös meidän näkemystä ympäristöarvoista ja kestävästä kehityksestä.