Main Media

Reklamointi

Jos Swedoor-ovessasi on kuljetusvaurio tai valmistusvirhe, tee reklamaatio jälleenmyyjällesi, jolta tuotteen ostit. 

Takuu

Ovemme on suunniteltu antamaan kestävää lisäarvoa kodillenne. Siksi olemme myöntäneet takuun kaikille oville, jotka olemme valmistaneet käytettäväksi Suomessa.

Takaamme, että ovemme ovat virheettömiä sekä materiaaliltaan että työn laadultaan. Myönnämme valmistamillemme oville 2 vuoden tuotetakuun. Myönnämme lisäksi valmistamillemme ulko-oville 12 vuoden suoranapysymistakuun.

Emme vastaa normaalista kulumisesta tai virheellisen varastoinnin, asennuksen, käytön tai huollon aiheuttamista toimintahäiriöistä. Lue tarkemmat takuuehdot (pdf).

Laatumääritteet

Tuotteidemme laatu perustuu mm. standardeihin SFS 4434 EHD Puuovien laatuvaatimukset ja SFS 5821 Puuovien mitat. Alla on lueteltu standardeihin perustuvat puuoviemme laatumääritteet. Lasiovireklamaatiossa sovellamme tasolasiyhdistyksen reklamointiohjeita.

Pintakäsittely: Oven ja karmin pinnan virhettä tulee arvioida normaalilta katseluetäisyydeltä, joka tarkoittaa 1-2 metriä. Valon tulee kohdistua oven pinnalle katsojan takaa. Pintaa arvioidaan kokonaisuutena ja huomioon otetaan pinnalle ominainen rakenne. Pinnan tulee olla yleisvaikutelmaltaan yhdenmukainen. Huomioi, että eri materiaali- ja värieristä johtuen massiivipuisissa ja viilutetuissa ovissa voi olla valmistuserien kesken pieniä sävyeroja.

Ovilevyn suoruus: Ovilevyn tasopoikkeama saa olla enintään 5 mm, kun ovikoko on enintään 10 x 21M.

Ovilevyn suorakulmaisuus ja ristimitta: Ovilevyn suorakulmaisuus/ristimitta saa poiketa enintään 1,0 mm.

Käyntiväli: Asennetun ovilevyn ja karmin välinen käyntiväli on kaikilla sivuilla 2,5 +/- 1,5 mm.