Oletko miettinyt, mitä ulko-ovesi saa kestää joka päivä?

ULKO-OVET

Oletko miettinyt, mitä ulko-ovesi saa kestää joka päivä?

Kodin ulko-ovet saavat harvoin huomiota. Oletko koskaan miettinyt, mitä oma kotiovesi on kaikkien näiden yhteisten vuosien aikana joutunut kestämään? Sade, räntä, tuuli ja pakkanen koettelevat ulko-ovea lähes ympäri vuoden, ja silti sen takana on oltava lämmintä ja turvallista. Kun taas aurinko porottaa, kodin on pysyttävä viileänä ja oven on kestettävä kuumuuden aiheuttamat paineet. Ulko-ovi ottaa päivästä toiseen vuosien ajan vastaan neljän vuodenajan haasteet.

KATSO ULKO-OVET

“Eikö olisi kauheaa olla ulko-ovi Suomessa? Seistä tönöttää ja kestää jäätävä tuuli, joka menee suoraan luihin ja ytimiin. Ja tietysti on pidettävä lumi ja kylmyys ulkona. On seistävä ryhdikkäänä sietäen kosteat kevätmyrskyt ja kuumat kesäpäivät. Huh, rankkaa eikö? Onneksi minulla on hyviä uutisia. Päiväsi pelastaminen on intohimoni. Joka päivä, kaikkina vuodenaikoina, vuodesta toiseen.”

VALINTAOPAS

OLISIKO JO AIKA VAIHTAA ULKO-OVI?

Ulko-ovi toivottaa tervetulleeksi kotiin. On tärkeää, että ovi pitää kotisi ja perheesi lämpimänä ja turvassa. Ovella on myös esteettinen tehtävä. Sen tulisi mukailla ja korostaa kotisi tyyliä. Jos ulko-ovesi on jo vanha ja kulunut, katso valintaoppaastamme, mitä kannattaa ottaa huomioon uutta ulko-ovea valitessa.

AVAA VALINTAOPAS

 

 

TÄRKEÄT ULKO-OVET

Talon ulko-ovi on käytössä yleensä 20-30 vuotta, joten on tärkeää valita juuri omaan taloon, makuun, tarpeisiin ja lompakolle sopiva ovi. Ulko-ovivalikoimassamme on klassisia ja moderneja ovimalleja, erilaisia toiminnallisuuksia, pikantteja kuviointeja ja lasitustyylejä sekä rajaton väripaletti.

 

 

KATSO INPSIROIVA OVIESITE

SWEDOORIN KOLME ERI TYYLIÄ – VALITSE KOTIISI PARHAITEN SOPIVA ULKO-OVIMALLISTO:

  • ECO Character -ulko-ovet  – Character-ulko-ovet ovat tyyliltään moderneja. Malliston ovet edustavat persoonallista muotokieltä. Miten olisi kukkakuvioinen ovi puutarhaasi? Tai etuovi, jossa näkyy talosi numero? Lisäksi Character-ovista on riisuttu kaikki ylimääräinen; minimalistisen tyylikkäissä ovissa on piilosaranat ja lasitetut ovet ovat lasilistattomat.
  • ECO Function -ulko-ovet - Function-ovien muotoilu on selkeää ja suoralinjaista, ja ne huokuvat funktionalistista arkkitehtuuria. Function-ovien design sopii useimpiin suomalaisiin taloihin. Hillityn kauniit, geometriset kuvioinnit miellyttävät silmääsi vuosikymmenestä toiseen. 
  • ECO Classic -ulko-ovet  – Romanttisen kauniisti kuvioitujen Classic-ovien inspiraatio tulee 1800-luvun runsaasta ja koristeellisesta muotoilusta. Aistikkaan elegantit Classic-ulko-ovet sopivat klassisesti sisustettuun kotiin. Näihin oviin et voi olla ihastumatta.

Jos sinulle on tärkeää tyylikäs design, ekologinen eristemateriaali, tehokas lämmöneristys ja hyvä ääneneristys, voit valita minkä tahansa ECO-ulko-oven. ECO-rakenteiset ovet ovat saatavissa missä tahansa värissä tai kaksivärisenä. Jos sinulle riittää vaatimattomammat ominaisuudet, valitse ohuempi EPS-rakenteinen Basic-ulko-ovi.

MIKÄ ULKO-OVEN OMINAISUUKSIEN VALINNASSA ON TÄRKEÄÄ?

Ulko-ovissa on vakiona tai lisävarusteena erilaisia toiminnallisia ominaisuuksia. Pohdi ennen päätöstäsi, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä sinulle ja sinun kotisi ulko-ovelle.

  • EKOLOGISUUS – Swedoorin ovet valmistetaan luonnollisesti sertifioidusta puusta. Kaikissa ECO-ovissa on lisäksi 92 mm paksu puukuiturakenne, joka pitää kylmän ulkona erinomaisilla eristysominaisuuksillaan. Swedoorin ECO on ainoa puukuitueristetty ulko-ovi Suomessa. 
  • LÄMMÖNERISTYS – ECO-ulko-ovet on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Paksu ECO-puukuiturakenne pitää muotonsa ja täyttää uusimmat lämmönläpäisy- eli U-arvovaatimukset. Se pitää tehokkaasti lämmön sisällä ja kylmän ulkona. 
  • TURVALLISUUS – Uusi ja oikein asennettu ulko-ovi on aina murtoturvallisempi kuin vanha ja vioittunut. Swedoor-ulko-ovissa on luotettava Abloy-lukkorunko. Valitse lisäksi haluamasi avainpesä-vääntönuppi ja painike tai vaikkapa älylukko. Oven murtoturvallisuutta voi lisätä vielä murtosuojaraudalla tai turvalukkorungolla.   
  • ÄÄNIERISTYS – ECO-ulko-ovien paksu puukuiturakenne eristää hyvin ääntä ≥ Rw 30 dB.  Jos tarvitaan tehokkaampaa äänieristystä esimerkiksi liikenteen pauhun tai lentomelun vuoksi, tiettyihin ECO-rakenteisiin ulko-ovimalleihin saa lisävarusteena ääntä eristävän rakenteen ≥ Rw 41 dB. Äänieristysoviin voi yhdistää myös paloluokittelun EI1 30.

Swedoor-ovet kestävät käytössä. Kaikilla tuotteillamme on 2 vuoden tuotetakuu – takaamme, että materiaalien ja työn laatu on virheetöntä. Ulko-ovillamme on lisäksi 12 vuoden suoranapysymistakuu.

VINKIT

KOKEILE MILTÄ UUSI OVI NÄYTTÄISI

Lataa sovelluksemme ja kokeile eri ovimalleja. Näet heti, mikä ovi sopii parhaiten kotiisi.

LATAA SOVELLUS TÄÄLTÄ

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

AVAA YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

 

UUSI ULKO-OVI, PAREMPI ENSIVAIKUTELMA

Kun tuulet ja vuodet ovat jo uurtaneet jälkensä kotioveesi, se ei välttämättä jaksa enää huolehtia velvollisuuksistaan tai näyttää yhtä ylväältä kuin silloin vuosia sitten. Ulko-oven uusiminen voi vaikuttaa koko talon antamaan ensivaikutelmaan. Vaihtoehtoja on riittämiin:

  • Anna kodistasi haluamasi lainen ensivaikutelma. Swedoorilla on yli 100 erilaista ulko-ovimallia. Talo saa aivan erilaisen ilmeen klassisella tai modernilla ovella. Fiilistele ja ihastu juuri sinun kotiisi sopivaan ovimalliin. 
  • Korosta sekä julkisivua että sisustusta oven väreillä. Voit valita Swedoorin ulko-oven myös 2-värimaalattuna, jolloin se sopii täydellisesti sekä sisustukseen että julkisivuun.
  • Luonnonvalo tuo mukavuutta arkeen. Päästä valo kulkemaan pimeään eteiseen. Ulko-ovissamme on lukuisia erilaisia lasikokoja ja -tyylejä. Vielä enemmän luonnonvaloa saat, jos valitset oven yläpuolelle ja sivuille ovea ympäröivät ikkunat.