Main Media

Kerrostaso-ovet

Kerrostaso-ovia käytetään kerrostaloissa porraskäytävästä asuntoon johtavina ovina. Kerrostaso-ovea kutsutaan joskus myös porrastaso-oveksi, huoneisto-oveksi tai arkikielessä myös rappukäytävänoveksi.

Valmistamme kerrostaso-ovia eli kerrostaloasuntojen huoneisto-ovia vakio- ja erikoismitoissa. Oven maksimikoko on 12 x 24 M (oviaukko 1210 x 2410 mm). 

Kerrostaso-ovien ääni- ja paloluokitukset

Ääntä ja paloa eristävät kerrostaso-ovet lisäävät asumismukavuutta ja turvallisuutta. Kerrostaso-ovina käytetään alla mainittuja ovia. Lue lisää palo- ja ääniluokituksesta.

  • FS6 = Kerrostaso-ovi EI2 30 / Rw 38 dB
  • FS7 = Kerrostaso-ovi EI2 30 / Rw 42 dB
  • FS100 = Peilipalo-ovi EI1 30 / Rw 38 dB

Kerrostaso-ovien pintavaihtoehdot

Sileäpintaisia FS6 ja FS7 kerrostaso-ovia saa viilu-, maali- ja laminaattipintaisina. Oven pinta voi olla sileä tai uritettu. Erilaiset pinnat, värit ja kuviot antavat porraskäytävälle ilmettä.

Klassisen kaunis FS100 peilipalo-ovi sopii hyvin kerrostaso-oveksi. Peilipalo-ovia on saatavissa maalattuina.

Kerrostaso-ovien lisävarusteet

Kerrostaso-oven yläpuolelle voidaan toimittaa huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen huoltoluukku EI1 30/Rw 38 dB kaikissa pintavaihtoehdoissa. 

Kerrostaso-ovien lisävarusteet kuten ovisilmä ja turvalukot lisäävät turvallisuutta ja takaavat esteettömän kulun asuntoon.

Lisätiedot

Kysy kerrostaso-ovista ja niiden lisävarusteista lisää oviasiantuntijoiltamme tai lue lisää kerrostaso-ovista RT-kortista