Main Media
Steady-lujalakaovi 411 Slide NCS S 2005-Y60R

Kotitoimiston ovi lisää työpisteen työrauhaa ja viihtyisyyttä

Äänieristys

Kotien työhuoneet nousivat arvoon arvaamattomaan, kun pandemian tieltä etätöihin siirtyneet ihmiset virittelivät työpisteitä asuntoihinsa. Kekseliäs sisustaja rakentaa kotitoimiston tarvittaessa vaikkapa vaatehuoneeseen. Eihän toimivaan työpisteeseen tarvita muuta, kuin ergonomiset kalusteet, hyvä valaistus, hippusellinen viihtyisyyttä sekä työrauhaa.

Swedoor tarjoaa kotitoimiston rakentajille laajan valikoiman laadukkaita sisäovia, joiden avulla työpisteeseen saadaan viihtyisyyden ja toimivuuden lisäksi yksityisyyttä.

Ovi jakaa työ- ja vapaa-aikaa

Ovien avulla pienikin tila voidaan rajata omaksi sopeksi niin opiskelijalle kuin töitä tekevälle vanhemmalle. Suljettu ovi poistaa häiriötekijöitä ja keskeytyksiä. Tervetuloa flow-tila!

Kun vapaa-aika alkaa, työt tietokoneineen ja muistiinpanoineen jäävät suljetun oven taakse. Mieli rauhoittuu ja keho palautuu helpommin, kun työvälineet eivät muistuttele tulevista töistä.

Lujalaakaovi Steady 411 Slide ja Slide 2100 -liukukisko
 

Äänieristysovi tuo työrauhaa ja yksityisyyttä

Sound-äänieristysovet ovat asuinmukavuutta lisääviä ovia, joiden avulla äänet voidaan pitää joko huoneessa sisällä tai eristää huoneen ulkopuolelle. Äänieristysovet tuovat rauhaa ja yksityisyyttä makuuhuoneiden ja harrastehuoneiden lisäksi myös työhuoneeseen.

Äänieristysoviin on saatavilla useita väri- ja viiluvaihtoehtoja. Ovivalikoimasta voi valita omaan sisustukseen sopivan oven – tai luoda uuden oven inspiroimana kokonaan uuden sisustustyylin!

Ääntä eristävä ovilevy voidaan asentaa nykyiseen karmiin, tai tilata oven mukana myös tiivistämätön karmi ja kyntteellinen kynnys. Kyntteellisessä kynnyksessä on pieni porras, joka estää raon muodostumisen kynnyksen ja oven väliin.

Avainlippu-merkityt Sound-äänieristysovet on valmistettu sertifioidusta puusta.

Sound-ovien ilmaääneneristysluku on Rw 30 dB ja ne kuuluvat ääniluokkaan 25 dB.

Sound-äänieristysovi 201DB (harmaa NCS S 5500-N)
 

Liukuovi on ahtaan tilan pelastus — trendikäs oviratkaisu erottaa ja yhdistää tiloja

Myös liukuovet sopivat mainiosti työtilojen rakentamiseen. Slide-liukuovimalliston ovet ovat kauniita väliovia, jotka liukuvat joko seinän sisään tai seinän päällä. Liukuovet vapauttavat kallisarvoisia neliöitä hyötykäyttöön.

Suljettu liukuovi antaa työrauhan ja avattuna huoneet yhdistyvät yhdeksi avaraksi tilaksi. Moni etätyöläinen arvostaakin sitä, että työpäivän päätyttyä oven voi työntää seinän sisään, jolloin työhuone yhdistyy sulavasti taas osaksi kodin muita tiloja.

Valitse peilillä varustettu liukuovi, mikäli työsoppesi muuntuu työpäivän jälkeen jumppahuoneeksi tai vaikkapa pukeutumistilaksi. Peili toistaa näkymää ja heijastaa valoa, ja on siksi erityisen hyödyllinen myös pienten tilojen avartajana.

Swedoorin liukuovimallistossa on erinäköisiä ja -rakenteisia liukuovilevyjä sekä erilaisia liukukiskoja. Ovilevyt on valmistettu sertifioidusta puusta Suomessa. Craft-, Unique-, Easy- ja Style-ovet on M1-luokiteltu, mikä tarkoittaa sitä, että ovet ovat vähäpäästöisiä ja tukevat terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston syntymistä.

Massiivikehysovi Unique 501M Slide (musta NCS S 9000-N) ja Design-kisko
 

Kiinnitä huomiota valaistukseen ja valoisuuteen

Työhuoneen väärä tai riittämätön valaistus voi aiheuttaa ylikuormitettuja silmiä ja päänsärkyä.

Päivänvaloa on parasta yhdistää keinovaloon ja sijoittaa työpaikka ikkunan viereen, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset olosuhteet. Sen lisäksi, että panostat hyvään yleisvalaistukseen ja kohdevalaistukseen, voit miettiä, voiko lasiovi optimoida huoneen valoa entisestään.

Työhuone on usein melko pieni tila – lasitettu ovi voi siis lisätä kaivattua tilantuntua ja valoisuutta. Jos huoneeseen ei haluta näköyhteyttä, kannattaa valita läpinäkymätön lasi tai umpiovi.

Craft-massiivipeiliovi 105 (vakiovalkoinen NCS S 0502-Y)
 

Päästä mielikuvitus valoilleen

Työhuoneen ovi voi olla myös inspiroiva. Liitutauluoveen voi kirjata pikaiset muistiinpanot ja hahmotelmat tai piirtää vaikkapa mindmapin. Oveen voi kirjoittaa myös viikoittain vaihtuvan motivaatiositaatin tai pitää tärkeimpiä tavoitteita koko ajan näkyvissä.

Oven toinen puoli on maalattu, joten työmuistiinpanot jäävät vapaa-ajan koittaessa työhuoneen kätköihin.

Unique-massiivikehysovi 501B:n toisella puolella on liitutaulu ja toinen puoli on maalattu

Katso jälleenmyyjät

Pyydä ovista tarjous ja toimitusaika jälleenmyyjältäsi.