Main Media
Saunanovi Sauna 81 (pronssi, mäntykarmi)

Kuvioimaton saunan lasiovi – tilaa, tyyliä ja turvallisuutta

Design Valoisuus

Kuvioimaton lasinen saunanovi on konstailemattoman tyylikäs ja käytännöllinen oviratkaisu, joka sopii hyvin pelkistettyyn saunaan. Karkaistusta lasista tehty saunanovi on turvallinen ja käytännöllinen, sillä se kestää erinomaisesti kuumuutta ja kosteutta.

Saunanovi Sauna 81 (pronssi, leppäkarmi)
 

SAUNAN LASIOVI LISÄÄ TILANTUNTUA

Kuvioimattomasta saunanovesta huokuva tunnelma määräytyy sen värin perusteella. Lasiovi voi olla perinteinen kirkas saunanovi, nykyaikainen harmaa saunanovi, lämmin pronssi saunanovi, tyylikäs musta saunanovi tai utuinen silkkipainettu Satiini-saunanovi. Oli väri mikä tahansa, tuo lasiovi aina huomattavasti tilantuntua, raikkautta ja arvokkuutta saunatilaan. 

Saunanovi Sauna 83 (harmaa, leppäkarmi)
 

LÄPINÄKYVÄ JA KARKAISTU LASIOVI ON TURVALLINEN

Lasioven läpinäkyvä pinta antaa katseen kulkea saunasta kylpyhuoneeseen ja päinvastoin. Ovien läpinäkyvyys onkin erittäin suotava turvallisuutta lisäävä ominaisuus etenkin vauhdikkaissa vekaraperheissä! Saunan lasiovi on muutenkin turvallinen ja pitkäikäinen valinta - lasiovemme valmistetaan laadukkaasta 8 mm paksusta karkaistusta turvalasista.

Saunanovi Sauna 87 (kirkas, leppäkarmi)
 

VIIMEISTELE SAUNANOVI VETIMELLÄ JA PUUMATERIAALILLA

Yksiväristä lasiovea voi piristää valitsemalla pyöreän perusvetimen sijaan oven korkuisen pystyvetimen tai oven levyisen vaakavetimen. Vetimissä on yrityksemme patentoima kiinnitysmekanismiratkaisu. Pysty- tai vaakavetimen voit hankkia myös jo omistamaasi saunanoveen, sillä vetimiä myydään myös erikseen. Kaikkiin saunanoviimme voit valita saunatiloihisi sopivan puumateriaalin. Saunanoven karmi ja vedin voi olla valintasi mukaan leppää, mäntyä, mustaa oksatonta mäntyä tai lämpökäsiteltyä haapaa.

Saunanovi Sauna Savu (musta)
 

MUISTA MYÖS TYYLIIN SOPIVA KYLPYHUONEENOVI

Jos haluat pesuhuoneeseesi samanlaisen välioven kuin kodin muissakin huoneissa on, valitse oveksi roiskevedenkestävä ovi. Jos suihkun ja oven välillä on etäisyyttä alle 1,5 metriä, valitse oveksi vettä erinomaisesti sietävä Spa-lasiovi tai Bath-lasiovi. Lasiovemme on silkki- tai digipainettu. Näin painetun pinnan läpinäkyvyys ei muutu, vaikka se kastuisi.