Main Media
Spa-malliston lasiovi Lumi+

Kylpyhuoneenovet - valitse kaunis ja kestävä ovi kosteisiin tiloihin

Design Valoisuus

Kylpyhuoneenovelta vaaditaan paljon, sillä sen tulee kestää suihkutilan kosteutta, olla helposti puhdistettava ja tietysti näyttää hyvältä. Lasiovi on kestävä ja kaunis valinta, joka kruunaa kylpylätunnelman. Nyt saatavana on lisäksi huipputyylikkäät puurakenteiset kylpyhuoneenovet.

LASIOVI ON KESTÄVÄ JA TURVALLINEN KYLPYHUONEEN OVIRATKAISU

Lasiovi on kestävä ja turvallinen oviratkaisu, joka sopii erityisen hyvin kosteisiin tiloihin. Lasiovi on 8 mm paksua karkaistua turvalasia, joka kestää erinomaisesti kylpyhuoneolosuhteita. Maalattu valkoinen roiskevettä kestävä puukarmi on niin ikään suunniteltu kestämään kylpyhuoneessa. Voit myös valita lasioveen puuvalmiin mäntykarmin tai lämpökäsitellyn haapakarmin.

Spa-malliston lasiovi Lumi+
 

SULJE KIIREETTÖMÄT KYLPYHETKET KAUNIIN LASIOVEN TAAKSE

Kylpyhuoneenoven tulee tietysti myös näyttää hyvältä. Lasiovimalleissa on niin graafisia, luonnonläheisiä kuin hillittyjä pintoja. ADVANCE-valikoiman Spa-lasiovet tarjoavat sisustukseen ja korkealaatuisiin materiaaleihin panostavalle tyylikkäitä, kuvioituja lasiovia kylpyhuoneeseen.

Clever-valikoiman Bath-lasiovet ovat kuvioimattomia silkkipainettuja, läpikuultavia lasiovia. 

Spa-malliston lasiovi Unique Spa 500
 

KYLPYHUONEENOVEKSI KÄY MYÖS ROISKEVEDENKESTÄVÄ SISÄOVI

Jos kylpyhuoneenoveksi halutaan lasioven sijaan perinteisempi sisäovi, valitse oviratkaisuksi Bath-malliston roiskevedenkestäviä sisäovia (rvk-ovi). Roiskevedenkestävä ovi on VTT:n testaama, kodin kylpyhuoneeseen soveltuva kevytrakenteinen laaka- tai peiliovi, jonka reunat on suojattu kosteudelta patentoidulla menetelmällä.

Unique Spa 500 ja Craft Spa 100 sopivat erinomaisesti vaativan sisustajan kylpyhuoneeseen ja koko kotiin. Ovi tuo tilantuntua ja valoa kylpyhuoneeseen. Ovissa on opaalilasi, joka estää läpinäkyvyyden. Katso alla oleva video!

Rvk-ovet ovat valkoiseksi maalattuja ja niihin voi hankkia myös roiskevedenkestävän karmin. Rvk-ovi on hyvä pyyhkiä kuivaksi suihkussa käynnin jälkeen, jotta kosteus ei pääse oven rakenteisiin. Roiskevedenkestävän oven ja suihkun välillä tulee olla matkaa vähintään 1,5 metriä. Jos suihku on lähempänä kylpyhuoneenovea, valitse lasiovi. 

Spa-malliston lasiovi Vertico+
 
Spa-malliston lasiovi Pisara+
 

MITEN KYLPYHUONEENOVISTA NÄKYY LÄPI?

Roiskevedenkestävät ovet ovat hyvä valinta, jos kylpyhuoneenovi halutaan läpinäkymättömänä. Läpinäkymättömyys voi olla tärkeä kriteeri, jos kylpyhuone sijaitsee esimerkiksi eteisessä tai muussa tilassa, joka ei ole katseilta suojaisa. 

Täysin läpinäkymättömiä lasiovia ovat Spa-malliston Oksa+, Linja+ ja Lumi+. Muut lasiovet läpikuultavia ja/tai osittain läpinäkyviä. Läpikuultavista ovista ei näy läpi, mutta erottaa hahmon. Niistä kohdista, joissa ei ole painatusta, näkee selvästi läpi.

 

Katso tuotteet