Main Media
Sisaovi Unique 505-massiivikehysovi (musta NCS-S-9000-N)

Mustat sisäovet

Design

Pohjoismainen sisustustyyli on perinteisesti ollut värisävyiltään vaalea. Nyt kuvaan on astunut uusi trendi: mustat sisäovet. Musta ovisisustus on huipputyylikäs ja rohkea.

Mustat ovet ovat tämän hetken sisustustrendi

Moni asukas ajattelee sisäovia rakennusmateriaalina, jonka tulee herättää mahdollisimman vähän huomiota ja olla yhdenmukaista valkoisten seinien kanssa. Muutos on nyt kuitenkin alkanut. Viime vuosina on ymmärretty, että ovilla on suurempikin rooli; nyt ovet saavat poiketa muusta sisustuksesta väreillään ja kuvioillaan. Esimerkiksi mustat sisäovet ovat yleistyneet sisustuselementtinä kaikissa Pohjoismaissa.

Liukuovi Craft 101 Slide (musta, Retro kisko) 
 

Musta sisäovi on voimakas sisustuselementti

Valkoiset ovet sopivat toki hyvin yhteen vaaleiden seinien kanssa, mutta mustat sisäovet tuovat aivan eri tavalla luonnetta huoneeseen ja koko asuntoon. Musta sisäovi on näyttävä ja asunnon arvokkuutta kohottava sisustustuote eikä missään nimessä valju rakennustarvike. Mustat sisäovet luovat modernin tyylikkään ja rohkean ovisisustuksen.

Sisäovi Craft 105 (musta NCS-S-9000-N)

MUSTAT SISÄOVET TAIPUVAT MONENLAISIIN SISUSTUSTYYLEIHIN

Mustat sisäovet sopivat niin klassisiin kuin moderniin muotoihin mieltyneelle sisustajalle, koska kaikkien maalattujen ADVANCE-valikoiman ovien perusvärivalikoimassa on valittavana musta väri (NCS S 9000-N). Maalattuja ADVANCE-sisäovia ovat Unique-massiivikehysovet, Craft-massiivipeiliovet, Steady-lujalaakaovet ja Stable-massiivilaakaovet. Myös liukuovia, palo-ovia ja äänieristysovia saa mustaksi maalattuina.

Sisäovi Unique 507 ja Unique 507-massiivikehysovi (musta NCS-S-9000-N)
 

Musta ovi voi olla myös viilupintainen

Jos mustaan ovisisustukseen halutaan hieman luonnollista pehmeyttä, kannattaa Steady- tai Stable-laakaoveen valita musta viilu. Viilu voi olla pystyviilu tai vaakaviilu.

Sisäovi Steady 411-lujalaakaovi (musta viilu)
 

Kokeile mustia ovia kotiisi Door Designer sovelluksella

Jos haluat kokeilla, miltä mustat ovet näyttävät kotonasi, lataa Door Designer sovellus. Ota kuva oviaukosta ja kokeile eri ovia ja värejä omaan kotiisi.

Lue lisää ja lataa sovellus tästä