Main Media
Pariovi Craft-massiivipeiliovi 104 (vakiovalkoinen NCS S 0502-Y)

Pariovet - näyttävä ja kulkemista helpottava oviratkaisu

Design Valoisuus

Ammottaako remontoitavan huvilasi seinässä kunnioitettavan kokoinen kulkuaukko, johon haluat näyttävän oviratkaisun? Vai onko tulevassa talossasi pitkä ovellinen seinä, joka kaipaisi loistokasta linjan rikkojaa? Pariovi täyttää suurenkin oviaukon ja on takuuvarma katseenvangitsija.

Pariovi Craft 101-massiivipeiliovi (NCS S 2502-G)
 

PARIOVI ON VASTUSTAMATTOMAN PRÖYSTÄILEVÄ SISÄOVIRATKAISU

Pariovi on erinomainen tapa avartaa tilaa huoneiden välillä ja lisätä samalla tilan hohdokkuutta. Ajattele vaikka, miten loistokasta on avata näyttävät lasitetut pariovet illallisvieraillesi kauniisti katettuun ruokasaliin.

Pariovi Craft-massiivipeiliovi 129 (valkoinen)
 
Pariovi Craft 101-massiivipeiliovi (NCS S 3949-Y62R terracotta)
 

Pariovet luovat kartanomaisen arvokasta tunnelmaa ja antavat samalla vaikutelman isommasta tilasta. Lasitettu pariovi tuo kaivattua lisävaloa ja tilantuntua kahteen huoneeseen.

Pariovi Craft 105-massiivipeiliovi (musta)
 

Arkikäytössä pariovesta kuljetaan usein vain käyntiovea avaten ja sulkien. Pariovien toimitukseen sisältyy reunasalvat, joilla toinen ovi voidaan lukita paikoilleen. Tarvittaessa myös kiinteä ovi voidaan toki avata.

Pariovi Unique 507-massiivikehysovi 
 

Myös seinän sisään liukuvaa ovea saa pariovena. Seinän sisään liukuva ovi on huippumoderni, lattia- ja seinäneliöitä säästävä oviratkaisu. Valikoimassa on myös Design-liukuovikisko, jota saa parioviversiona. Lue lisää liukuovista.

Liukuovi Steady 411 Slide (valkoinen)
 

LEVIKKEELLINEN SISÄOVI TUO KULKULEVEYTTÄ JA VALOA ETEISEEN

Oven viereen valittavaa lisäosaa kutsutaan levikkeeksi. Levikettä käytetään remontoinnissa silloin, kun oviaukko on yksittäiselle ovelle liian suuri, mutta pariovelle liian pieni.

Ovi ja levike -yhdistelmää käytetään usein esimerkiksi eteisen näyttävänä ja käytännöllisenä oviratkaisuna. Kodin eniten liikennöityyn tilaan eli eteiseen, saadaan aukaistuksi tarvittaessa normaalia isompi kulkuaukko, joten esimerkiksi lastenrattaita ja huonekaluja on helpompi kuljettaa sisään ja ulos.

Eteiseen saadaan myös enemmän paljon kaivattua valoisuutta, kun ovi ja levike valitaan lasitettuina.

Craft 130-massiivipeiliovi ja levike (valkoinen)