Main Media
Function ECO Salton (vakiovalkoinen NCS S 0502-Y, alumiininväriset lasilistat)

Energiatehokkaat ulko-ovet – säästä luontoa ja lompakkoa

Ekologisuus Lämmöneristys

Voit tehostaa kotisi energiansäästöä monella tapaa. Olet ehkä jo laskenut sisälämpötilaa asteella tai lyhentänyt lämpöisiä suihkuhetkiä minuuteilla. Toisaalta vanha ulko-ovesi saattaa tauotta päästää lämpöä harakoille. Ulko-oven vaihtaminen on helppo ja konkreettinen tapa aloittaa energiatehokkuuteen tähtäävä remontti - tyylistä tinkimättä.

ENERGIATEHOKKAAT EPS- JA PUUKUITURAKENTEISET ULKO-OVET

Kun lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona, energiakulutuksesi pienenee. Energiatehokkaat ulko-ovet on suunniteltu niin, että ulko-ovi on vedoton ja lämmönhukka mahdollisimman vähäinen. Ulko-ovemme ovat energiatehokkaista materiaaleista valmistettuja ja ADVANCE-valikoiman ovissa on kaksoistiivistys.

Energiatehokkaan EPS-vakiorakenteisen Function-ulko-oven paksuus on 70 mm. Umpinaisten ulko-ovien U-arvo on ≤ 0,7 W/m2K ja lasiaukollisten ≤ 0,7-1,0 W/m2K.

Vielä energiapihimpi ratkaisu on uusi ECO-ulko-ovi, joka on 92 mm paksu puukuiturakenteinen ulko-ovi. Umpiovien U-arvo on ≤ 0,59 W/m2K, lasiaukollisten ovien ≤ 0,70 W/m2K.

Function ECO Amazon (harmaa NCS S 7502-B)
 

MIKÄ ON U-ARVO?

U-arvo on yleinen mitta oven energiatehokkuudelle. U-arvo eli lämmönläpäisykerroin kuvaa rakennuksen eri rakennusosien lämmöneristyskykyä. Mitä pienempi U-arvo on, sitä parempi on lämmöneristys ja sitä vähemmän haaskataan lämpöä, energiaa ja rahaa. Pääsääntöisesti ulko-oven suunnitteluarvon on uudisrakennuksissa oltava U-arvo ≤ 0,7 W/m2K.

Function ECO Nile (musta NCS S 9000-N)
 

UUSI ULKO-OVI SÄÄSTÄÄ ENERGIAA TYYLISTÄ TINKIMÄTTÄ

Ulko-ovea vaihtamalla voit säästää energiaa tyylistä tinkimättä. Vaihda siis vaatimaton ja fuskaava ovesi nyt kutsuvaksi sisäänkäynniksi, joka pitää pakkasen pihalla ja lämmön kodissa. Oven tyylikäs ulkonäkö pysyy samana, mutta lämpöarvo paranee.