Main Media
Function ECO-ulko-ovi Salton ja levike (valkoinen NCS S 0502 Y)

Lasitetut ulko-ovet – tuo valoa, tilantuntua ja turvallisuutta eteiseen

Design Valoisuus

Ulko-ovi antaa ensivaikutelman kodistasi muulle maailmalle. Varmimmin teet vaikutuksen valitsemalla pääsisäänkäynniksi näyttävän lasitetun ulko-oven, joka toivottaa vieraasi tervetulleiksi. Kylmän materiaalin yhdistäminen lämpimään saa aikaan miellyttävän kontrastin. Lasitettu puu-ulko-ovi kaunistaa kotiasi, tuo valoa ja mahdollistaa näköyhteyden kotisi ahkerimmin liikennöityyn tilaan - eteiseen.

LASITETTU ULKO-OVI VALAISEE JA TEKEE TILAA ETEISEEN

Eteinen on monesti kodin ahtain - ja samalla ahkerasti käytetty - tila. Se on ensimmäinen huone, jonka näet kotiin tullessasi ja viimeinen lähtiessäsi. Ei siis ole yhdentekevää, miltä eteinen näyttää.

Kun kotiin vaihdetaan lasitettu ulko-ovi, alkaa pimeä eteinen kylpeä valossa. Oven ikkuna ja siitä virtaava valo poistavat ahtaan tunkkaisuuden, ja tilasta tulee ilmava ja raikas.

Function ECO-ulko-ovi Salton (tummanharmaa NCS S 7502-B) 
 

Valitse sinulle sopivin lasityyppi: kirkas, satiini tai kuvio

Valon määrän voi maksimoida valitsemalla oveen kirkkaan lasin. Kirkas lasi voi lisätä myös turvallisuuden tunnetta, sillä ovea avaamatta voi nähdä, kuka oveen kolkuttaa.

Eteistä voi valaista myös uhraamatta yksityisyyttä, sillä oven lasista ei tarvitse näkyä suoraan läpi. Yksityisyyttä voi vaalia valitsemalla ulko-oveen lasin, josta ei näy läpi. Vaihtoehtoina ovat tällöin utuinen satiinilasi tai eläväinen kuviolasi.

Voit myös valita oven, jossa on koristeellinen dekor-lasi. Dekor-lasi on tarkkaan harkittu yhdistelmä kirkasta ja hiekkapuhallettua lasia. Dekor-lasitus on vain tietyissä ECO-rakenteisissa Classic-ulko-ovissa.

Function ECO-ulko-ovi Amazon ja levike (musta NCS S 9000-N) 
 

Leikittele tyyleillä - valitse sopiva ulko-ovimalli

Kodin pääsisäänkäynti voi tukea tai määrittää koko julkisivun ja eteisaulan tunnelman - oli hakemasi tyylisuunta sitten modernin minimalistinen, luonnollisen lämmin tai kuninkaallisen koristeellinen. Jos haet persoonallisuutta julkisivuusi, lasitettu ovimalli antaa sinulle umpiovea enemmän vaihtoehtoja.

Classic ECO-ulko-ovi Bach ja levike (harmaa NCS S 7502-B) 
 

Oven kuviointien lisäksi niiden erilaiset ristikot - tai ristikottomuus - ja lasiaukkojen muoto määrittelevät vahvasti oven tyylin. ECO-rakenteisten ulko-ovien valikoima kattaa monien makujen tarpeet.

  • Classic-ulko-ovet edustavat aistikasta eleganssia, koristeellista muotokieltä ja romanttista 1800-luvun arkkitehtuuria. Ovissa on koristeelliset lasilistat.
  • Function-ulko-ovet edustavat symmetristä ja geometristä muotoilua. Ovissa on kurinalaisen ryhdikkäät lasilistat.
  • Character-ulko-ovet edustavat tyylikästä ja korkealaatuista skandinavista muotoilua. Ovet ovat lasilistattomia oven molemmin puolin.

Näyttävyyden voi maksimoida valitsemalla oven päälle yläikkunan ja oven sivulle tai molemmille sivuille lasitetut levikkeet. Sisäänkäynnin yhteyteen voi suunnitella myös muunlaisia ikkunaratkaisuja.

Numero-ovi on taatusti yksilöllinen

Jos haluat varmasti erilaisen oven kuin naapurilla, valitse ovi, jossa on talosi numero. ECO-rakenteisiin Character-malliston Digits-ulko-oveen ja Cifro-ulko-oveen voit valita lasiaukoksi 1-3 merkkiä (A-J & 0-9).

Character ECO-ulko-ovi Digits ja Cifro 
 

Lasitettu ulko-ovi pitää melun ulkona

ECO-rakenteiset ulko-ovet näyttävät hyvältä ja paksu puukuiturakenne pitää kylmän ulkona. Tämän lisäksi ne kohentavat asuinmukavuutta pysäyttämällä ulkona pauhaavat melut ovelle. ECO-ulko-oven ilmaääneneristysluku on Rw 30 dB.

Tiettyjä malleja saa myös luokiteltuna. Äänieristetyt ECO-ulko-ovet torjuvat erittäin tehokkaasti melua; niiden ilmaääneneristysluku on Rw 41 dB, mikä tarkoittaa, että ovi soveltuu muun muassa liikenne- ja lentomelualueelle.

Äänieristysoveen voi yhdistää myös paloeristyksen. Paloulko-ovi antaa mielenrauhaa ja turvaa tulelta. EI1 30 paloluokitus takaa, että 30 minuutin aikana liekit läpäise ovea eikä oven lämpötila nouse sinä aikana sallittua korkeammaksi.

Function ECO-ulko-ovi Amazon (puhtaanvalkonen NCS S 0500-N)