Sisäoven RST-kynnys 653

RST-kynnystä käytetään kylpyhuoneen ja asuintilan välisenä, kulutusta ja kosteutta kestävänä kynnyksenä. Lattian vedeneristys voidaan nostaa rst-kynnyksen alla olevaa vanerilistaa vasten. Vanerilistan päälle asennetaan rst-kynnys. RST-kynnystä varten suunnitellussa 607RST-karmissa on kolo valmiina kynnystä varten, joten karmi voidaan asentaa helposti ja nopeasti suoraan kynnyksen päälle. Karmin kaikki pinnat on päätyjä myöten suojakäsitelty. Oikein asennettu RST-kynnys 653 ja 607RST-karmi muodostavat yhdessä vesieristetyn kokonaisuuden.

Pinta:
Ruostumaton teräs
TAKUU:
Tuotetakuu 2 vuotta

OMINAISUUDET

Kuinka pitkä toimitusaika ovilla on?

Kuluttajat sekä pienet rakennus- ja remonttiliikkeet saavat useita vakiotuotteita suoraan jälleenmyyjän varastosta.

Jos tuotetta ei ole heti saatavilla, toimitusaika on tuotteesta ja jälleenmyyjästä riippuen yleensä

  • 1 viikko tai
  • 5 viikkoa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi saadaksesi tarkan toimitusajan.

Mikä on moduulimitta?

Ovien koko ilmoitetaan moduulimittana, jossa yksi moduuli (1M) on 100 mm karmin ulkomitan mukaan.

Esimerkiksi vakiokokoiset sisäovet ovat usein 9M leveitä ja 21M korkeita eli sopivat ~ 900 x 2100 mm aukkoon. Tiettyjä sisäovia ja ulko-ovia saa myös erikoismitoissa.

Siirry tästä tarkempiin mitoitusohjeisiin:

Mistä ovia voi ostaa?

Swedoor-ovia myydään lähes kaikissa rauta- ja puutavarakaupoissa ympäri Suomen. Ovia löytyy nykyään myös monista verkkorautakaupoista.

Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi

Katso tästä verkkorautakaupat

Jälleenmyyjillä on ovinäyttelyssä ja varastossa vain osa tarjoamastamme ovivalikoimasta. Kysy rohkeasti muidenkin ovien hintaa. Toimitusaika meiltä kaupan varastolle on tuotteesta riippuen pääsääntöisesti 1 tai 5 viikkoa.