Main Media

White and black -bloggaaja: Swedoorin Lumi+ toi valoa ja tyyliä kylpyhuoneeseen

Design Valoisuus

Kylpyhuoneenovelta vaaditaan paljon, sillä sen tulee kestää suihkutilan kosteutta, olla helposti puhdistettava ja toimia tunnelmanluojana. White & Black -bloggaaja vaihtoi vanhan, kellertävän ja kupruisen kylpyhuoneen ovensa meidän Lumi+ lasioveen – ja elämänlaatu parani kertaheitolla.

Kaupallinen yhteistyö: Swedoor ja White and black

Kylpyhuoneenovi kellersi ja kupruili

Lähtötilanne kylpyhuoneessa oli se, että vanha, jo 12-vuotias kylpyhuoneen ovi oli kellertynyt silmiinpistävästi ja kärsinyt lisäksi kosteudesta. ”Välimatka suihkun ja oven välillä on meillä todella lyhyt. Meidän vanha, puinen väliovi otti alaosaan kosteutta joka kerta, kun joku kävi suihkussa”, White & black -blogin Jii kuvailee.

Oli aika metsästää uusi kylpyhuoneen ovi, joka kestäisi lyhyen välimatkan oven ja suihkun välillä, ja joka ei alkaisi turvota ja hilseillä ajan saatossa. ”Lasiovi tuntui parhaalta ratkaisulta – se ei kupruile tai muuta väriä.”

“Välimatka suihkun ja oven välillä on meillä todella lyhyt. Meidän vanha, puinen väliovi otti alaosaan kosteutta joka kerta, kun joku kävi suihkussa”

White & black -blogin Jii kuvailee

DOOR DESIGNER -SOVELLUKSESTA APUA SUUNNITTELUUN

Jii aloitti suunnittelun googlettamalla erilaisia lasiovia kylpyhuoneeseen.

”Päädyin Swedoorin sivuille, ja ihastuin monipuoliseen lasiovien valikoimaan välittömästi.”

Suunnitteluprosessissa isoksi avuksi muodostui Door Designer -sovellus, jolla Jii sai kokeiltua erilaisia lasiovia kylpyhuoneeseen virtuaalisesti kotisohvalta käsin.

”Sovellusta oli todella helppo käyttää. Itseasiassa sovelluksen kanssa meinasi iskeä pieni runsaudenpula, sillä upeita vaihtoehtoja oli niin paljon!”, Jii nauraa.

Door Designer -sovelluksen avulla suosikki löytyi kuitenkin nopeasti: Lumi+ lasiovi.

LUMI+ LASIOVI LÄPÄISEE VALON, MUTTA ANTAA RAUHAN

”Se läpäisee valoa kauniisti, mutta on kuitenkin läpinäkymätön. Lumi+ lasiovi on tyylikäs ja pelkistetty, ja se kestää kylpyhuoneen olosuhteita. Mielestäni ovi soveltuu kauniin ulkomuotonsa ansiosta myös muihin kodin tiloihin. Meillä mennään keittiön kautta kodinhoitohuoneeseen ja siitä kylpyhuoneeseen. Voisin ajatella tätä ovea myös tuohon keittiön ja kodinhoitohuoneen väliin”, Jii kertoo.

Lasiovi Spa Lumi +
 

KYLPYHUONEEN TUNNELMA MUUTTUI KERTAHEITOLLA

Nyt, kun uusi kylpyhuoneen ovi on ollut käytössä jonkin aikaa, Jii on edelleen tyytyväinen muutokseen.

”Olemme nyt muutaman kuukauden ajan nauttineet uuden oven käytännöllisyydestä ja tyylikkyydestä. Vanha ovi ei päästänyt tippaakaan valoa sisään kylpyhuoneen puolelle ja ovivalinta oli alun perinkin väärä kosteaan tilaan. Lumi+ lasiovi on parantanut kylpyhuoneemme käyttömukavuutta todella paljon – ja se kestää varmasti katsetta tulevat vuosikymmenet!”, Jii iloitsee.

Hyvästi keltainen ja kulunut ovi – tervetuloa valoisa ja käytännöllinen ovi!

Lasiovi Spa Lumi +