Main Media

Olisiko aika kiinnittää huomiota oviin?

Äänieristys Design Ekologisuus Fiksu Valoisuus

Ovet saavat vain harvoin niiden ansaitsemaa huomiota. Me julistamme, että nyt on korkea aika kääntää katseet kohti ovia.

Ovella on merkittävä vaikutus koko tilan ilmeeseen. Moni remontoi viimeisen päälle kotinsa keittiön, lattiat ja seinät sekä valitsee kokonaisuuteen sopivat huonekalut, mutta ei muista kiinnittää huomiota vanhoihin, väsyneisiin oviin.

Mieti, miten upeaa olisi, jos vaikkapa keittiön kaapit ja sisäovet sopisivat yhteen. Tai mieti, miltä kotisi näyttäisi, jos eteisen sisustus ja ulko-ovi olisivat sävy sävyyn. Mieti, miten olohuoneen liukuovi voisi toimia koko tilan katseenvangitsijana. Vain mielikuvitus – ja katto – ovat rajoina ovilla sisustettaessa.

Ovi vaikuttaa koko huoneen ilmeeseen

Huomaatko kuvista, kuinka huoneen ilme muuttuu täysin, kun ovi vaihdetaan valkoisesta perusovesta viilutettuun tammioveen tai mustaan maalattuun oveen?

Nämä asiat ovat nyt sisustustrendien kärjessä:

  • Sävy sävyyn -sisustamisessa valitaan eri elementteihin yhtenevä väri; esimerkiksi saman sävyiset ovet ja seinät.
  • Sisustuksen yksityiskohtia korostetaan tummilla ja mustilla elementeillä.
  • Puupinnoilla pehmennetään kodin tunnelmaa ja sisustusta.

Ovi on paljon enemmän kuin kulkuväylä toiseen huoneeseen

Yhä useampi sisustaja panostaa rohkeasti sisäovien valintaan ja tyyliin. Ovilla voi olla erittäin suuri vaikutus koko kodin ilmeeseen. Tämän hetken kuumimpia trendejä on mustat sisäovet, jotka toimivat erittäin näyttävinä sisustuselementteinä.

Tiesitkö tätä sisäovista?

  • Yksi helpoimmista tavoista päivittää kodin ilme on vaihtaa sisäovet. Ovilevyn asentaminen karmiin käy helposti – vaihda väliovi vartissa!
  • Sisäovisisustuksen voi personoida mieleisekseen oikeilla ovivalinnoilla – valitse sisustukseen sopivat umpinaiset ja lasitetut ovidesignit haluamissasi NCS S väreissä tai viilutettuna.
  • Oviratkaisu täydennetään korkealaatuisella oksattomalla oven sävyisellä karmilla, jossa on kolahduksia estävä tiiviste.
  • Viimeistele sisäovi mieluisalla painikedesignilla ja -värillä.
  • Suosituimpia sisäovimalleja saa myös liukuovina. Liukuoven voi asentaa seinän päällä tai seinän sisään liukuvaksi.
  • Meillä on markkinoiden laajin vastuullisesti valmistettujen ovien valikoima.

Huomaatko nyt ovesi?

Kop kop, kuka siellä?

Swedoor. Take Notice.