Main Media
ECO Balcony Caspian pariovi

Pariulko-ovet – tuplasti valovoimaa

Design Valoisuus

Pariovi on rakastetun kodin takuuvarma katseenvangitsija. Pariulko-ovi tai ulko-oven, levikkeen ja yläikkunan yhdistelmä on huomiota herättävä oviratkaisu, joka antaa talollesi viimeistellyn ja arvokkaan luonteen.

LASITETTU PARIULKO-OVI VALAISEE ETEISEN

Lasitettu pariovi tuo eteiseen paljon kaivattua lisävaloa ja antaa vaikutelman isommasta tilasta. Isompikin aula saa suorastaan kylpeä luonnonvalossa! Valoa voi tuoda myös levikkeillä ja yläikkunalla. Yläikkunan voi valita oven tai parioven yläpuolelle. Lasitettu sivuikkuna voi olla oven yhdellä tai molemmilla puolilla.

Ikkunoista virtaava valo poistaa ahtaan eteisen tunkkaisuuden, ja tilasta tulee valoisa, ilmava ja raikas. Eteistä voi valaista yksityisyyttä uhraamatta – valitse pariulko-oveen tai ulko-oven levikkeeseen kirkas lasi, satiinilasi tai cotswold-kuviolasi.

LEVEÄ OVIAUKKO HELPOTTAA SISÄÄN JA ULOS KULKEMISTA

Upeutensa lisäksi pariovi tai levikkeellinen ovi helpottaa eteisen logistiikkaa. Kun kodin eniten käytetystä ulko-ovesta saadaan aukaistuksi leveä kulkuaukko, on vaikkapa huonekaluja tai rattaita helpompi kuljettaa karmeja ja kuljetettavia tavaroita kolhimatta.

Huomaa, että levikkeellisessä oviratkaisussa avautuvat levikkeet ovat saranoituja ja avattavissa. Jos levikettä ei ole tarpeen avata, voidaan valita saranoimaton kiinteä levike. Yläikkuna on aina kiinteä.

ECO Classic Debussy pariovi
 

TÄYTÄ ISO OVIAUKKO OIKEALLA ULKO-OVIRATKAISULLA

Pariovi ja levike ja/tai yläikkuna on paras ratkaisu, kun halutaan erityisen näyttävä pääsisäänkäynti. Se on hyödyllinen myös silloin, kun remontoidessa on tarve täyttää normaalia suurempi oviaukko.

Kaikkia Function- ja Balcony-ovia saa pariulko-ovina. Kiinteän sivuikkunan ja yläikkunan voit valita kaikkiin ECO-ulko-oviin. Avautuvat levikkeet ovat:

  • Avautuva levike ECO Function Bering
  • Avautuva levike ECO Function Amazon
  • Avautuva levike ECO Classic Puccini
  • Avautuva levike ECO Classic Ravel
  • Avautuva levike ECO Character Canvas
ECO Function Caspian pariovi