Main Media

Löydä kotisi ovet Door Designer sovelluksella

Oikean oven valitseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Olemme kehittäneet sovelluksen, jonka avulla voit ottaa kuvan nykyisestä ovestasi ja kokeilla kuvaan erilaisia ovimalleja ulko- ja sisäovivalikoimasta. Sovelluksen avulla saat siis helposti selville, mitkä ovet sopivat parhaiten juuri sinun kotiisi. 

Voi olla vaikeaa kuvitella, miltä uusi sisäovi näyttää kotonasi, ennen kuin ovi on paikallaan. Entä miltä ulko-ovi näyttää julkisivun puolella tai miten ulko-ovi sopii eteisen puolella sisustukseen? Uudella sovelluksellamme on helppoa nähdä, miltä eri ovimallit näyttäisivät todellisessa ympäristössä.

“Suomenkielinen sovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-mobiililaitteisiin”

  1. Valitse ensin haetko sisä- vai ulko-ovea, yksittäistä vai pariovea, klassista vai modernia muotoilua.
  2. Ota sitten kuva nykyisestä oviaukostasi.
  3. Aseta karmin kulmat.
  4. Ja sitten vain kokeilemaan ADVANCE-valikoiman ovimalleja. Ovien selaamista helpottaa sovelluksen pyyhkäisytoiminto. Valinnanvarastakaan ei ole puutetta, sillä erilaisia ovikombinaatioita sovelluksessa on noin 800 kappaletta. Sovelluksessa voit kokeilla eri perusväri- ja -viiluvaihtoehtoja. Huomaathan, että ADVANCE-ovia saa lisäksi missä tahansa NCS-värissä. Lisäksi oviin on valittavissa eri lasivaihtoehtoja.
  5. Kun mieleinen ovi on löytynyt, "tallenna ovi" painike tallentaa näyttökuvan galleriaasi. Kuvaan tallentuu samalla malliston ja ovimallin nimi sekä valitsemasi väri tai viilu.
  6. Mene kuvan kanssa jälleenmyyjäsi luo ja tilaa ovi! Lähimmät jälleenmyyjät löydät sovelluksesta tai nettisivuiltamme.

Lataa suomenkielinen sovellus ilmaiseksi iOS- ja Android-mobiililaitteisiin tästä: