Oikeanlainen saunanoviratkaisu sitoo sisustuksen harmoniseksi kokonaisuudeksi kestäen erinomaisesti vettä, kosteutta ja lämpötilanvaihtelu. Pohdi ainakin seuraavia seikkoja ennen saunanoven hankkimista:

PIHISTÄJÄ VAI PANOSTAJA SISUSTUSASIOISSA?

Ovet on jaettu kahteen valikoimaan: clever ja ADVANCE.

Clever-valikoiman ovet ovat pihistäjän valinta. Valikoima tarjoaa edulliset, laadukkaat ja käytännölliset perusovet suomalaiseen kotiin. Clever-valikoiman Sauna-ovet ovat kuviomattomia.

ADVANCE-valikoiman ovet ovat panostajan valinta. Valikoiman korkealaatuiset ja näyttävät oviratkaisut vastaavat vaativan sisustajan tarpeisiin. ADVANCE-valikoiman Serenity-saunanovet ovat kuvioituja.

SAUNANOVEN VÄRI JA KUVIO

Saunanoven tulee sopia saunan muuhun sisustukseen tai se voi olla myös muun sisustuksen innoittaja. Saunan lasiovia on eri värisiä tai voit valita myös puuoven. Musta saunanovi on tämän hetken trendituote, kun taas harmaan sävyinen lasiovi on suomalaisten ikisuosikki.

Lasinen saunanovi tekee saunasta tilavan tuntuisen ja tyylikkään näköisen. Ovimalleja löytyy niin hillitylle, räväkälle kuin luonnonläheiselle sisustajalle.

VALITSE PUUMATERIAALI

Saunanoven puumateriaalin voit valita neljästä eri vaihtoehdosta. Karmi ja vedin ovat aina samaa materiaalia. Vaihtoehdot on valittavissa kaikkiin saunanoviin.

  • puuvalmis leppä
  • puuvalmis mänty
  • musta oksaton mänty
  • lämpökäsitelty haapa

VALITSE VEDIN

Saunanoven vetimen voit valita kolmesta vaihtoehdosta. Vaaka- ja pystyvetimiä myydään myös erikseen jo omistamaasi Swedoor-oveen. Vetimen kiinnitysmekanismi on patentoitu ratkaisu, joka sopii vain Swedoorin saunanoviin. Valitse vetimeksi

  • Pyöreä vedin (vakio)
  • Vaakavedin
  • Pystyvedin

KÄTISYYS

Ennen asentamista pitää vielä tietää, mikä on oven kätisyys eli onko saunanovesi oikeakätinen vai vasenkätinen. Oksa-saunanoven kätisyys pitää ilmoittaa jo tilatessa.

 

VIIMEISTELE KYLPYHUONEENOVELLA

Viimeistele kylpyhuone saunanoveen sopivalla kylpyhuoneenovella. Katso tästä saunanoven kuvioihin sopivat kylpyhuoneen lasiovet.

HINTA JA TOIMITUSAIKA

Pyydä ovista tarjous ja toimitusaika jälleenmyyjältäsi. Varastoitavien ovien toimitusaika on pääsääntöisesti 1 viikko ja toimitusmyyntituotteiden 5 viikkoa. 

Katso tuotteet