Unique 501 Slide

ADVANCE-valikoiman Unique-massiivikehysoven muotoilu on suoraviivaista ja puhdaslinjaista. Oven geometrinen design sopii etenkin moderniin sisustukseen, mutta sillä voi tuoda selkeyttä ja ryhtiä myös klassisempaan kotiin. Oven minimalistinen muotoilu antaa kodille harkitun ja huolitellun ilmeen. Unique on sisustuselementti, jonka väri voi mukailla seinän sävyä tai se voi toimia tilan tehostevärinä. Massiivirakenteinen ovi on jämäkkä ja sen painon tuntee ovea avatessa. Laadukkaan rakenteen ja pintakäsittelyn ansiosta ovi on jykevä, kestävä ja pitkäikäinen.

TYYLI:
Moderni
Ovityyppi:
Liukuovi
Pinta:
Maalattu
Päästöluokka:
M1
Sertifikaatti:
PEFC
TAKUU:
Tuotetakuu 2 vuotta

OMINAISUUDET

Ominaisuudet

Inspiraatio

Kokeile omaan kotiin parhaiten sopiva ovimalli ja väri ilmaisella Door Designer –sovelluksella tai inspiroidu blogissa ja galleriassa.

Lisävarusteet

Muista tilata myös seinän päälle asennettava liukukisko tai liukuovirunko seinän sisään.

Liukuoven voi tilata lukittavana – tilaa tällöin myös runko tai Modern-kisko lukittavana.

Liukuoveen on tilattavissa eri värisiä ja mallisia vetimiä. Myös sormivetorenkaat ja WC-vääntönupit eri väreissä. Saatavissa lisäksi sormivedin.

Liukuoveen voi tilata myös yhdistelmän, jossa on WC-vääntönuppi ja pyöreä kuppivedin.

Unique-sisäoven rakenne

Unique-väliovi on jämäkkä ja korkealaatuinen massiivirakenteinen kehyspeiliovi, jonka kehys on puukuitulevyllä vuorattua sormijatkettua massiivipuuta. Oven peilit ovat 12 mm lastulevyä ja lasit karkaistua 4 mm turvalasia.

Rakenne40 mm suorareunainen ovilevy| lattiaohjurin ura
PintaMaalattu valitulla NCS S värillä
VedinOven pinnassa pyöreä kromattu kuppivedin| lisävarusteena eri malleja ja värejä
Sormivetorengas2040 mm korkean oven reunassa kromattu sormivetorengas| lisävarusteena eri värejä
Lukitus2040 mm korkea ovi tilattavissa lukittavana| jolloin sormivetorenkaan tilalla Abloy lukkorunko 4249 ja krominen WC-vääntönuppi. Lisävarusteena eri värejä ja/tai ilman väri-indikaattoria. Lisävarusteena oven reunaan asennettava sormivedin| joka helpottaa seinän sisään liukuvan oven avaamista.
Muista myösLiukukisko tai liukuovirunko (vain 2040 mm korkeat ovilevyt). Jos tilaat ovilevyn lukittavana| tilaa myös runko tai Modern-kisko lukittavana.

Kuinka pitkä toimitusaika ovilla on?

Kuluttajat sekä pienet rakennus- ja remonttiliikkeet saavat useita vakiotuotteita suoraan jälleenmyyjän varastosta.

Jos tuotetta ei ole heti saatavilla, toimitusaika on tuotteesta ja jälleenmyyjästä riippuen yleensä

  • 1 viikko tai
  • 5 viikkoa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi saadaksesi tarkan toimitusajan.

Mitä liukuovilevyn toimitus sisältää?

Liukuovilevy on aina suorareunainen ja siinä on lattiaohjurin ura.

Liukuovilevyn vakiovarustelu riippuu oven korkeudesta ja siitä, tilataanko ovilevy lukittavana vai ei. Kaikkiin liukuovilevyyn saa lisävaruteena muita vetimiä ja varusteita eri väreissä.

Muista tilata myös liukuovikisko tai seinän sisään liukuvan oven runko.

Katso kaikki liukuovet

Miten liukuovi mitoitetaan oviaukkoon?

Liukuovilevy tulee mitoittaa sivusuunnassa vähintään 40 mm aukkoa leveämmäksi ja korkeussuunnassa vähintään 20 mm aukkoa korkeammaksi. 

Muu mitoitus riippuu siitä, valitsetko seinän päällä liukuvan vai seinän sisään liukuvan oviratkaisun. Myös eri liukukiskoilla ja liukuovirungoilla on tuotekohtaiset mitoitusohjeet.

Katso tarkemmat liukuovien mitoitusohjeet tästä

Mistä ovia voi ostaa?

Swedoor-ovia myydään lähes kaikissa rauta- ja puutavarakaupoissa ympäri Suomen. Ovia löytyy nykyään myös monista verkkorautakaupoista.

Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi

Katso tästä verkkorautakaupat

Jälleenmyyjillä on ovinäyttelyssä ja varastossa vain osa tarjoamastamme ovivalikoimasta. Kysy rohkeasti muidenkin ovien hintaa. Toimitusaika meiltä kaupan varastolle on tuotteesta riippuen pääsääntöisesti 1 tai 5 viikkoa.