Main Media

Klassiset peiliovet – hienostunutta valon ja varjon leikkiä

Design

Massiivipeiliovi on klassikko, jonka muotoilu on sivistyneen hienostunutta. Koristeelliset peilikuviot ja harkitut lasiristikot kutsuvat valon ja varjon loputtomaan leikkiin, jossa silmä lepää.

Swedoor-sisaovi-Craft-131-valkoinen-NCS-S-0502-Y-keittio-w800

PEILIOVEN MUOTOILU ON SEKÄ KLASSINEN ETTÄ AJATON

Klassiset peiliovet ovat saaneet laakaovien ohella suosiota enemmän kuin mikään muu ovityyppi. Peiliovet, ja etenkin tietyt mallit, ovat pysyneet kansan ehdottomana suosikkina vuosikymmenten ajan. Peiliovien suosio on helppo selittää - ovien muotoilu on täydellinen sekoitus ajattomuutta, klassisuutta ja monipuolisuutta.

Swedoor-sisaovi-Tradition-51-valkolakattu-keittio-turkoosi-w800

Olet sitten remontoimassa tietyn aikakauden asumusta tai kokoamassa kotia tyhjälle tontille, oikean tyylin valitseminen on olennainen osa yhtenäistä sisustusta. Klassisessa tyylissä on vaikea päihittää viktoriaanista 9-ruutuista ovimallia. Nykyaikaisempaan sisustukseen sopii erinomaisesti vaikkapa modernimpi 5-ruutuinen peiliovimalli.

MASSIIVIPEILIOVI VAI KEVYTPEILIOVI?

Laatutietoinen sisustaja suosii massiiviovia, sillä massiivinen sisäovi on jämäkkä, kaunis ja kestävä. Craft-massiivipeiliovimallistoissa on useita peilikuviointeja, lasituksia, lasiristikoita ja valkoisen lisäksi ovia saa puhtaanvalkoisena, helmenharmaana, harmaana ja mustana.

Swedoor-sisaovi-Craft-130-valkoinen-NCS-S-0502-Y-eteinen-w800

Jos mallistosta ei löydy sinulle sopivaa pintavaihtoehtoa, voit tilata Craft-massiivipeilioven halutussa NCS S -värissä tai käsitellä puuvalmiin Tradition-mäntypeilioven mieleiseksesi. Tradition-ovet on valmistettu massiivipuusta ja niitä saa puuvalmiin pinnan lisäksi lakattuna ja valkolakattuna.

Swedoor-sisaovi-Craft-124-valkoinen-NCS-S-0502-Y-tapetti-w800

Kevytpeiliovi on huokean hintainen, mutta silti hienostunut oviratkaisu. Muotoon puristettua Style-kevytpeiliovea voisi kutsua massiivipeilioven pikkusisareksi. 3- ja 4-peilistä mallia saa myös roiskevedenkestävänä, joten ovisisustus pysyy kylpyhuonetta myöten yhtenäisenä.

Swedoor-sisaovi-Style-42-ja-levike-valkoinen-NCS-S-0502-Y-ovikranssi-w800

PEILIOVET SOVELTUVAT MYÖS REMONTTIKOHTEISIIN SEKÄ PALO- JA ÄÄNIERISTYSTÄ VAATIVIIN TILOIHIN

Tiettyjä Craft-massiivipeiliovimalleja saa myös erikoismittaisina ovina. Massiivipeiliovi on siis remontoijan luonnollinen valinta, jos kohteessa ei ole nykyisen standardin mukaisia oviaukkoja. Erikoismittaiset ovet toimitetaan aina karmin kanssa.

3-peilistä Craft 101 -ovea saa myös tilaa säästävänä liukuovena. Tilaa myös seinän päällä liukuvan oven kisko tai seinän sisään liukuvan oven runko. Kiskoratkaisu sopii hyvin myös pintaremonttikohteisiin.

Lisäksi maalattuja 3- ja 4-peilisiä peiliovia saa myös turvallisuutta ja asuinmukavuutta lisäävinä palo-ovina ja ääntä eristävinä ovisetteinä. Palo- ja äänieristysovet toimitetaan karmin kanssa.

Swedoor-liukuovi-Design-kisko-Craft-101-pariovi-olohuone-w800

Katso tuotteet