Main Media

Massiiviovi vai kevytovi?

Design

Sisäovien rakenteet ovat erilaisia. Toiset ovet ovat jykeviä massiiviovia - massiivipuisia tai massiivisia levyrakenteisia. Lisäksi olemme kehittäneet laadukkaan ja jämäkän lujalaakaovirakenteen. Toiset ovet ovat taas kevyitä ja kennorakenteisia. Pihistä tai panosta – valinta on sinun.

MASSIIVIOVI ON KESTÄVÄ JA PITKÄIKÄINEN

Tänä päivänä arvostetaan laatua, hyviä tuoteominaisuuksia ja kestävyyttä, joten myös ovilta haetaan pitkäikäisyyttä ja jämäkkyyttä. Laatua arvostavan kannattaakin täydentää kodin sisustusta ADVANCE-valikoiman ovilla.

ADVANCE-valikoiman Unique-massiivikehysovet ja Craft-massiivipeiliovet ovat massiivirakenteisia sisäovia. Massiivirakenteisessa ovessa on kehyspuu ja levyrakenteinen peiliosa. Massiiviovi on nimensä mukaisesti rakenteeltaan kevytovea jämäkämpi ja siinä on aito puuntuntu tallella. 

Unique-massiivikehysoven peilit ovat 12 mm lastulevyä ja kehys sormijatkettua massiivipuuta, joka on vuorattu puukuitulevyllä:

Craft-massiivipeilioven peilit ovat MDF-levyä ja kehys sormijatkettua massiivipuuta, joka on vuorattu puukuitulevyllä:

Unique Rustic -mäntykehysoven kehys ja peilit ovat massiivipuuta:

Tradition-mäntypeilioven kehys ja peilit ovat massiivipuuta:

Massiivirakenteisten ja massiivipuisten sisäovien rakenne ja pintakäsittely on tehty laadukkaista raaka-aineista perinteisellä puusepän taidolla, joten ne antavat elegantin loppusilauksen kodin sisustukselle. Ajaton design on suunniteltu kestämään, joten se on järkevä ja ekologinen valinta.

Lisäksi Unique- ja Craft-ovia voi personoida valitsemalla oveen haluamansa NCS S –värin, ja lasivaihtoehtoja on neljä: kirkas, satiini, MasterCarre-kuviolasi ja Chinchilla-kuviolasi. Mallistoissa on useita ovimallivaihtoehtoja, ja hienostunein ovisisustus saadaan yhdistelemällä umpiovia ja lasitettuja ovia.

Massiivikehysovi Unique 507 ja Unique 505 (musta NCS S 9000-N)

Lujalaakaovi on monipuolinen ja jämäkkä

Steady-lujalaakaovet ovat sisustusmahdollisuuksiltaan jopa joustavampia kuin massiivirakenteiset Craft- ja Unique-ovet. NCS S –värien lisäksi lujalaakaoviin voi valita pysty- tai vaakaviilun. Steady-ovessa on lujalaakaovirakenne, jonka ansiosta ovi on jämäkkä, mutta painonsa puolesta se on helposti käsiteltävissä esimerkiksi asennettaessa. Laakaovea saa vieläkin jämäkämpänä ja painavampana Stable-laakaovena, jonka sisus on jykevää reikälastulevyä.

Steady-lujalaakaoven reunat on puuta/puukuitua, sisus kennolevy ja pinta 6 mm MDF-levy:

Stable-massiivilaakaoven runko on lastulevyä, reunat massiivipuuta ja pinta sileä HDF-levy:

KEVYTOVI ON EDULLINEN JA LAADUKAS

Jos kotiin halutaan edulliset ja laadukkaat ovet, on valinta clever-valikoiman ovet. Clever-valikoiman Easy-kevytlaakaovet ja Style-kevytpeiliovet ovat kennorakenteisia. Kevytpeiliovi imitoi muotoilullaan massiivipeilioven profiileja, mutta sen kuviointi on muotopuristettu, joten se ei ole yhtä viimeistellyn tyylikäs.

Kennorakenteinen ovi on kevyt ja hinnaltaan huokeampi kuin korkealaatuinen massiivirakenteinen ovi. Oven sisusmateriaali vaikuttaa tietysti oven painoon, ja kevytovien tuntu ei ole yhtä jämäkkä ja laadukas kuin massiiviovien. Clever-valikoiman ovivalikoima tarjoaa suosituimmat ovimallit valkoisina.

Style-kevytpeilioven reunat ovat puuta/lastulevyä, sisus kennorakenteinen ja pinta muotopuristettu HDF-levy:

Easy-kevytlaakaoven reunat ovat puuta/lastulevyä, sisus kennorakenteinen ja pinta HDF-levy: