Main Media

Painike viimeistelee sisäoven – musta ja metallinsävyt trendikkäimmät valinnat

Design

Vaaleisiin sävyihin pohjautuva skandinaavinen sisustus on viime vuosina saanut rohkeutta, ja ovimaailmassa musta ja metallinsävyt ovat tämän hetken trendikkäimmät valinnat. 

Suomalaissisustajat uskaltavat entistä enemmän käyttää värejä sekä ovissa että niiden yksityiskohdissa. Olemme vastanneet suomalaisten kysyntään lanseeraamalla erivärisiä sisäovien painikkeita ja liukuoven vetimiä. Värivaihtoehtoja on viisi: Gold, Silver, Bronze, Black ja Stainless.

NELJÄ UUTTA SISÄOVEN PAINIKEDESIGNIA

Ovenkahvan eli painikkeen väri ja muotoilu vaikuttaa yllättävän paljon oven ilmeeseen ja koko huoneen tunnelmaan.

  • Neliskanttinen Dallas-painike sopii modernin näyttävään sisustamiseen.
  • Suoralinjainen ja vähäeleinen Stockholm-painikkeen muotokieli soveltuu moneen tyyliin.
  • New York ja Marseille edustavat romanttisempaa, pehmeämpää muotoilua.

Toimitukseen sisältyy painikkeen värinen avain. Painikkeen voi tilata avainkilven sijaan myös wc-vääntönupilla.

MUSTAT PANIKKEET JA OVET - HUIPPUMODERNI VALINTA

Erityisen innostuneita suomalaissisustajat ovat tällä hetkellä mustasta, niin sisäovissa kuin ovenkahvoissakin. Musta viestii ylellisyyttä. Musta kahva tuo mustaan oveen rohkeutta. Musta painike sopii erinomaisesti myös valkoiseen oveen. Musta yksityskohta valkoisessa ovessa on näyttävä katseenvangitsija.

LÄMPIMÄT JA KYLMÄT METALLINSÄVYT MUUTTAVAT TILAN ILMETTÄ

Kaiken kaikkiaan ovenkahva vaikuttaa valtavasti oven ilmeeseen, ja eri värivaihtoehdoilla voi hakea eri tunnelmaa. Kokomustaan oveen voi lämpimän metallin sävyillä tuoda pehmeämpää ilmettä ja synnyttää kontrastia. Pronssinen panike tuo lämpöä ja kultainen ylellisyyttä. Stainless ja silver sävyt taas sopivat hillityn tyylikkääseen sisustamiseen. 

Katso tuotteet

Sisäovien painikkeiden ja liukuovien vetimien alkaen noin 30-130 €. Hinnat vaihtelevat designista ja värivaihtoehdosta riippuen.