SISÄOVIEN PIILOSARANAT VIIMEISTELEVÄT KODIN TYYLIKKÄÄKSI JA AJATTOMAKSI KOKONAISUUDEKSI

Piilosaranat istuvat täydellisesti moderniin kotiin, jossa pääosaa näyttelee minimalistinen sisustus.

Piilosaranat ovat aiemmin olleet saatavilla Swedoorin Character-ulko-oviin, mutta pitkän odotuksen jälkeen ne ovat nyt saatavilla myös useisiin korkealaatuisiin ADVANCE-valikoiman sisäoviin.

Unique-massiivikehysovi 504 ja piilosaranakarmi 618
 

DESIGN-VAIHTOEHDOT

Huomaamattomat piilosaranat viimeistelevät ovisisustuksen. Oven sulkeutuessa saranat jäävät piiloon. Tyypillisesti ovi on ympäröity peitelistoilla, mutta minimalistinen sisustus voi olla myös täysin listaton – piilosaranat viimeistelevät silotellun siistin sisustuksen.

Piilosaranat ovat saatavilla suurimpaan osaan Swedoorin ADVANCE-valikoiman sisäovista:

Piilosaranaratkaisu on saatavissa muun muassa näihin Craft-, Steady- ja Unique-sisäovimalleihin
 

VÄRIVAIHTOEHDOT

Erikoisalumiiniseoksesta valmistetut, kovaakin käyttöä kestävät TECTUS® TE 240 piilosaranat ovat hopeanväriset. Mustassa ovessa saranat ovat mustat.

Karmi ja ovilevy voidaan maalata mihin tahansa NCS S -sävyyn.

Unique-massiivikehysovi 501 ja piilosaranakarmi 618
 

HINTA JA JÄLLEENMYYJÄT

Piilosarana on hieman standardisaranaa arvokkaampi vaihtoehto. Ovisetin kokonaishinta riippuu valitusta ovimallista, väristä ja varusteista sekä kuljetuskustannuksista. Esimerkiksi vakiovalkoisen Steady-lujalaakaovisetin – sisältäen ovilevyn ja karmin – verollinen ohjevähittäishinta on alkaen noin 530 €.

Jälleenmyyjät hinnoittelevat tuotteet itsenäisesti, joten tarjous ja toimitusaika kannattaa katsoa suoraan verkkorautakaupasta tai kysyä rautakaupasta.

Katso Swedoor-ovien jälleenmyyjät

Piilosaranat sulautuvat huomaamattomasti ympäristöön. Unique-massiivikehysovet 501 ja piilosaranakarmi 618
 

TARVITSETKO PAINOKELPOISET KUVAT?

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset mediasi käyttöön painokelpoisia fiilis- tai tuotekuvia.

Lähetä kuvapyyntö sähköpostitse markkinointiassistentille.

Unique-massiivikehysovi 501M ja piilosaranakarmi 618
 
Unique-massiivikehysovi 504 ja piilosaranakarmi 618
 

JELD-WEN SUOMI OY & SWEDOOR

JELD-WEN Suomi Oy kehittää ja valmistaa visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia uusiin ja saneerattaviin koteihin ja julkisiin tiloihin. Oviratkaisuja markkinoidaan Suomessa Swedoor-brändillä. JELD-WEN työllistää Suomen tehtailla ja toimistoilla noin 440 työntekijää. Ovitehtaat toimivat Vääksyssä, Kuopiossa ja Alavudella.

JELD-WEN maailmalla

JELD-WENin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan Charlottessa. JELD-WEN on yksi johtavista korkean suorituskyvyn sisä- ja ulkotilojen rakennustuotteiden valmistajista, joka tarjoaa yhden maailman laajimmista ikkuna-, sisäovi-, ulko-ovi- ja seinäjärjestelmävalikoimista. JELD-WEN tuottaa positiivisesti erottuvaa asiakaskokemusta tarjoten rakennusalan ammattilaisille kestäviä ja energiatehokkaita tuotteita sekä työaikaa säästäviä palveluja, jotka auttavat maksimoimaan tuottavuutta sekä luomaan kauniita ja turvallisia tiloja, joista kaikki nauttivat. JELD-WENiä ohjaa innovaatio ja se on sitoutunut luomaan turvallisia ja kestävän kehityksen mukaisia ympäristöjä asiakkaille, työntekijöille ja paikallisyhteisöille. JELD-WENin brändiperheeseen kuuluvat maailmanlaajuisesti JELD-WEN®, Pohjois-Amerikassa LaCantina™ ja VPI™, Euroopassa Swedoor® ja DANA® sekä Australiassa Corinthian®, Stegbar® ja Breezway®. Lisätietoja osoitteessa JELD-WEN.com.