Sound-sisäovet eristävät ääntä erinomaisesti

Sisustuksellisia Swedoorin Sound-sisäovia saa sekä viilutettuina että kaikissa NCS S -sävyissä.

Design-vaihtoehdot

Swedoorin ADVANCE-valikoimassa on 5 erilaista Suomessa valmistettua Sound-sisäovimallia

Värivaihtoehdot

Maalatun oven värin voi valita kuudesta perusväristä tai määrittää itse NCS S -erikoisvärin. 

Sileän laakaoven saa myös pysty- tai vaakaviilutettuna: koivu, pähkinä, tammi, musta.

 

Ääniluokka 25 dB

Sound-äänieristysoven ilmaääneneristysluku on Rw 30 dB. Oven ääniluokka on 25 dB eli normaali puhe kuuluu vain heikosti oven toiselle puolelle. 

Desibeliarvon varmistamiseksi ovilevyn lisäksi tarvitaan kyntteellinen kynnys ja karmi, jossa ei ole tiivistettä.
Vielä tehokkaamman eli Rw 38 dB äänieristyksen saa Swedoorin Fire-palo-ovella

Vastuullisuus

Hinta ja jälleenmyyjät

Hinta riippuu valitusta ovimallista, väristä ja varusteista sekä kuljetuskustannuksista.

Vakiovalkoisen ovisetin – sisältäen ovilevyn, karmin, kynnyksen ja painikkeen – verollinen ohjevähittäishinta on alkaen noin 430 €. 

Jälleenmyyjät hinnoittelevat tuotteet itsenäisesti, joten tarjous ja toimitusaika kannattaa katsoa suoraan verkkorautakaupasta tai kysyä rautakaupasta.

Swedoor-ovien jälleenmyyjät

Tarvitsetko painokelpoiset kuvat?

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset mediasi käyttöön painokelpoisia fiilis- tai tuotekuvia.

Lähetä kuvapyyntö sähköpostitse markkinointiassistentille.

Lue lisää äänieristysovista: 

 

JELD-WEN Suomi Oy & Swedoor

JELD-WEN Suomi Oy kehittää ja valmistaa visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia uusiin ja saneerattaviin koteihin ja julkisiin tiloihin. Oviratkaisuja markkinoidaan Suomessa Swedoor-brändillä. JELD-WEN työllistää Suomen tehtailla ja toimistoilla yli 400 työntekijää.

JELD-WENistä 

JELD-WENin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan Charlottessa. JELD-WEN on yksi johtavista korkean suorituskyvyn sisä- ja ulkotilojen rakennustuotteiden valmistajista, joka tarjoaa yhden maailman laajimmista ikkuna-, sisäovi-, ulko-ovi- ja seinäjärjestelmävalikoimista. JELD-WEN tuottaa positiivisesti erottuvaa asiakaskokemusta tarjoten rakennusalan ammattilaisille kestäviä ja energiatehokkaita tuotteita sekä työaikaa säästäviä palveluja, jotka auttavat maksimoimaan tuottavuutta sekä luomaan kauniita ja turvallisia tiloja, joista kaikki nauttivat. JELD-WENiä ohjaa innovaatio ja se on sitoutunut luomaan turvallisia ja kestävän kehityksen mukaisia ympäristöjä asiakkaille, työntekijöille ja paikallisyhteisöille. JELD-WENin brändiperheeseen kuuluvat maailmanlaajuisesti JELD-WEN®, Pohjois-Amerikassa LaCantina™ ja VPI™, Euroopassa Swedoor® ja DANA® sekä Australiassa Corinthian®, Stegbar® ja Breezway®. Lisätietoja osoitteessa JELD-WEN.com.