Seuraa seinän sisään liukuvan oven asennusohjetta huolellisesti, ja ole tarkka mittojen ja tarkistusten kanssa. Valmistaja ei vastaa virheellisen varastoinnin, suojauksen, asennuksen tai huollon aiheuttamista vioista ja toimintahäiriöistä. Katso asennusvideot tai lataa latauskeskuksesta pdf-tiedostoina seinän sisään liukuvan oven asennusohjeet.

Liukuovien mitoitukseen saat apua sivulta Liukuoven mitat.

SISÄOVIEN VARASTOINTI JA SUOJAUS

  • Säilytä ovet vaakasuorassa asennossa tasaisella, suoralla alustalla kuivassa, tasalämpöisessä, hyvin ilmastoidussa paikassa. 
  • Varastointitilan ilmankosteuden ja lämpötilan on vastattava käyttökohteen olosuhteita. Sisäovia ei saa säilyttää ulkona. Ehkäise kosteusvauriot pitämällä tuotteet irti lattiasta; käytä esimerkiksi lähetyslavoja. Pakkausmuovi on avattava kondenssikosteuden estämiseksi. Pakkaus ei ole kosteuden kestävä.
  •  Varastoinnin aikainen valo saattaa aiheuttaa tuotteeseen värimuutoksia. Lisäksi suuret lämpötilavaihtelut voivat aiheuttaa tuotteen vääntymistä.
  • Suojaa ovet kolhuilta ja naarmuilta: Pakkaus ei kestä kuormitusta eikä pistepainoa. Asenna ovet työmaalla mahdollisimman myöhäisessä vaiheessa. Oven nurkat ja reunat voivat kolhiintua helposti. Suojaa tuotteet hiekalta, rakennuspölyltä yms. Älä teippaa ovea! Kun ovet suojataan rakennusaikana kiinni teipatulla paperilla, varmista että teipin liimapinta ei osu ovien maalipintaan. Joidenkin teippien ja tarrojen liimat ovat niin voimakkaita, että poistettaessa oven maalipinta voi vaurioitua. Tämän vuoksi oveen ei saa liimata myöskään esimerkiksi tarroja.

LIUKUOVEN ASENNUS 92 MM SEINÄN SISÄÄN

Seuraa asentaessa oheista asennusvideota tai lataa tästä seinän sisään liukuvan oven asennusohje 92 mm (pdf).

 

LIUKUOVEN ASENNUS 121 MM SEINÄN SISÄÄN

Seuraa asentaessa oheista asennusvideota tai lataa tästä seinän sisään liukuvan oven asennusohje 121 mm (pdf).