Lue liukuoven asennusohje ennen asentamista. Seuraa ohjeita huolellisesti. Ole tarkka mittojen ja tarkistusten kanssa. Valmistaja ei vastaa virheellisen varastoinnin, suojauksen, asennuksen tai huollon aiheuttamista vioista ja toimintahäiriöistä.

Noudata ennen asennusta sisäoven varastointi- ja suojausohjetta

Jos hankkimasi liukuovikisko on Slide 2100 tai Slide 3000, noudata alla olevaa ohjetta tai avaa liukuoven asennusohje (pdf).

Muiden liukukiskojen ohjeet voit ladata latauskeskusesta.

SLIDE 2100/3000-LIUKUKISKON ASENNUS

  1. Pujota pyörästöt ja stopparit liukukiskoon.
  2. Kiinnitä liukukisko seinään oikealle korkeudelle. Korkeus riippuu ovilevyn korkeudesta (katso kuva alla). Tarkista liukukiskon suoruus vesivaa'alla.
  3. Kiinnitä ripustushelat ruuveilla ovilevyn yläreunaan.
  4. Nosta ovilevy paikalleen pyörästön pultteihin.
  5. Merkitse lattiaohjurin paikka lattiaan. Huomioi, että lattiaohjurin tulee olla keskellä liukuoven ohjuriuraa. Huomaa myös, että lattiaohjurin pitää olla urassa myös oven ääriasennoissa. Kiinnitä alaohjain ruuveilla paikalleen.
  6. Säädä pyörästöstä ovilevy vaakasuoraan. Tarkista suoruus vesivaa'alla.
  7. Laita ovilevy ensin ääriasentoon (A, kiinni) ja merkkaa päätystopparin paikka. Kiinnitä/kiristä päätystopparit ruuvaamalla. Laita ovilevy sitten toiseen ääriasentoon (B, auki) ja merkkaa toisen päätystopparin paikka. Kiinnitä/kiristä päätystopparit ruuvaamalla.
  8. Aseta otsalauta paikalleen. Poraa sitten lukitusruuville reikä ja kiinnitä lukitusruuvi.
  9. Kiinnitä päätylevyt ruuvaamalla.

 

Lue lisää